Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka on Tampere-talo, joka sijaitsee Tampereen keskustassa lyhyen matkan päässä rautatieasemasta. Se on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus, jonka suurimpaan saliin mahtuu lähes 1800 ihmistä. Lisätietoa tiloista on Tampere-talon sivuilla. Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on viihtyisä Sorsapuisto, jonka yli neljän hehtaarin viheralueilla voi viettää aikaa ystävien seurassa. Sorsapuistossa järjestetään Tracon-ohjelmaa, johon on vapaa pääsy.

Katso Tampere-talon sijainti Google Mapsista.

Viime vuosista poiketen Tampere-talo on kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 2.00 - 7.00.

Sijainti ja palvelut

Tapahtumapaikka sijaitsee Tampereen kaupungin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, ja siitä lyhyen kävelymatkan päässä on useita ruokapaikkoja sekä -kauppoja. Esimerkiksi kauppakeskus Tullintorilla on useita ravintoloita, K-ruokakauppa sekä Otto-automaatti.

Vaate- ja tavarasäilytys ja pukuhuoneet

Traconissa on vaatesäilytystä varten maksuton narikka, joka sijaitsee Tampere-talon ala-aulassa. Erikseen on myös isotavaranarikka, johon viedään kaikki suurimmat ja hankalimmat asurekvisiitat sekä matkalaukut. Isotavaranarikka sijaitsee Tampereen yliopistolla, n. 200m päässä Tampere-talon pääovilta.

Huomioithan, että Tampere-talo on kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 2.00-7.00, ja samoin isotavaranarikka suljetaan 2.30-7.00 väliseksi ajaksi.

Tapahtumaorganisaatio ei ole vastuussa narikkaan jätetyistä tavaroista, vaikka toki tekee parhaansa tavaroiden oikeaoppisen säilömisen kannalta.

Tapahtumapaikalla on erilliset pukuhuoneet sekä cosplay-kilpailijoiden että kävijöiden käyttöön. Pukuhuoneet merkitään tapahtumapaikan karttaan, joka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Pysäköinti

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa, P-Tampere-talossa ja P-Hämpissä on vapaita maksullisia parkkipaikkoja. Noin 100 metrin päässä Kalevantien ja Viinikankadun toisella puolella sijaitsee tilava Sairaalankadun pysäköintialue, joka on Tampere-talon asiakaspaikoitus (maksullinen la klo 8–16, ilmainen su). Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Raha

Suurin osa myyntipöytien rahaliikenteestä toimii käteisellä, jotkut myyjät voivat myös ottaa kortteja vastaan. Alueen ravintolat hyväksyvät maksuvälineeksi kortin, mutta varsinkin Visa Electron-tiedustelut voivat ruuhkautua päivän mittaan. Suosittelemme kävijöitä varaamaan mukaan tarvitsemansa määrän käteistä rahaa. Tampere-talossa on käteisnostoja varten Nosto-automaatti.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi