Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka on Tampere-talo, joka sijaitsee Tampereen keskustassa lyhyen matkan päässä rautatieasemasta. Se on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus, jonka suurimpaan saliin mahtuu lähes 1800 ihmistä. Lisätietoa tiloista on Tampere-talon sivuilla. Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on viihtyisä Sorsapuisto, jonka yli neljän hehtaarin viheralueilla voi viettää aikaa ystävien seurassa. Sorsapuistossa järjestetään Tracon-ohjelmaa, johon on vapaa pääsy.

Lataa tästä puhelimeesi tai tietokoneellesi Tampere-talon Tracon-kartat PDF-tiedostona!

Tampere-talon sijainti Google Mapsissa.

Huom! Tampere-talon pihamaalla on käynnissä muutostöitä, mistä johtuen saattoliikennettä ei voida luotettavasti toteuttaa talon etupihalla. Lisätietoja Tampere-talon sivuilla.

Tampereella tehtävien laajamittaisten liikennettä haittaavien raitiotöiden takia kannustamme varaamaan kaupunkiin saapumiseen ja kaupungissa liikkumiseen aikaa aiempaa enemmän. Pyrimme tiedottamaan erityisesti Tampere-talon läheisyydessä esiintyviä ongelmakohtia vielä lähempänä tapahtumaa.

Viime vuosista poiketen Tampere-talo on kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 2.00 - 7.00.

Sijainti ja palvelut

Tapahtumapaikka sijaitsee Tampereen kaupungin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, ja siitä lyhyen kävelymatkan päässä on useita ruokapaikkoja sekä -kauppoja. Esimerkiksi kauppakeskus Tullintorilla on useita ravintoloita, K-ruokakauppa sekä Otto-automaatti.

Vaate- ja tavarasäilytys ja pukuhuoneet

Traconissa on vaatesäilytystä varten maksuton narikka, joka sijaitsee Tampere-talon ala-aulassa. Tähän narikkaan voi jättää takit, käsilaukut, ostoskassit ja pienikokoiset selkäreput.

Erikseen on myös isotavaranarikka, johon viedään kaikki suurikokoisemmat ja hankalammat asurekvisiitat sekä matkalaukut. Isotavaranarikka sijaitsee Tampereen yliopistolla, n. 200m päässä Tampere-talon pääovilta.

Huomioithan, että Tampere-talo on kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 2.00-7.00, ja samoin isotavaranarikka suljetaan 2.30-6.30 väliseksi ajaksi.

Isotavaranarikan aukioloajat:
lauantaina 9.00 - 02.30
sunnuntaina 6.30 - 19.00

Tapahtumaorganisaatio ei ole vastuussa narikkaan jätetyistä tavaroista, vaikka toki tekee parhaansa tavaroiden oikeaoppisen säilömisen kannalta.

Tapahtumapaikalla on erilliset pukuhuoneet sekä cosplay-kilpailijoiden että kävijöiden käyttöön. Pukuhuoneet merkitään tapahtumapaikan karttaan, joka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Pysäköinti

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa, P-Tampere-talossa ja P-Hämpissä on vapaita maksullisia parkkipaikkoja. Noin 100 metrin päässä Kalevantien ja Viinikankadun toisella puolella sijaitsee tilava Sairaalankadun pysäköintialue, joka on Tampere-talon asiakaspaikoitus (maksullinen la klo 8–16, ilmainen su). Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Raha

Suurin osa myyntipöytien rahaliikenteestä toimii käteisellä, jotkut myyjät voivat myös ottaa kortteja vastaan. Alueen ravintolat hyväksyvät maksuvälineeksi kortin, mutta varsinkin Visa Electron-tiedustelut voivat ruuhkautua päivän mittaan. Suosittelemme kävijöitä varaamaan mukaan tarvitsemansa määrän käteistä rahaa. Tampere-talossa on käteisnostoja varten Nosto-automaatti.

Lähialueiden kartta ja palvelut

1. Tampere-talo

2. Lattiamajoitus

Wivi Lönnin koulu / Aleksanterin koulutalo

Hallituskatu 26

3. Lattiamajoitus

Wivi Lönnin koulu / Pyynikin koulutalo

Hämeenpuisto 34

4. K18-Iltabileet

Olympiakortteli

Satakunnankatu 10

5. Kauppakeskus Tullintori ja K-market

K-market avoinna:

la-su klo 9 - 20

6. S-market Pendoliino

S-market avoinna:

la 7 - 23, su 10 - 23

7. Kauppakeskus Koskikeskus

8. Lapland Hotel

9. Scandic Hotel Tampere City

10. Scandic Hotel Tampere Station

11. Sokos Hotel Ilves

12. Sokos Hotel Villa

13. Sokos Hotel Tammer

14. Sokos Hotel Torni

15. Omenahotelli Tampere

16. Holiday Inn

17. Dream Hostel

18. Rautatieasema

19. Linja-autoasema

20. Keskustorin bussipysäkit

21. Otto-automaatti

Huom: Tampere-talossa Nosto-automaatti

22. Isotavaranarikka

Tampereen yliopiston päärakennus, aula

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi