Lautapelialue

Kahvila Majakasta löytyvällä lautapelialueella on mahdollista päästä kokeilemaan mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia lautapelejä. Tulit sitten yksin tai porukalla, lautapelialueelta löytyy peliä jokaiseen aikamittaan ja kokemustasoon. Tulkaa rohkeasti katsomaan ja kysymään! Tarjolla on sekä helppoja että monimutkaisia pelejä, joihin saa tarvittaessa opastusta sekä peliseuraa.
Lautapelialue on auki lauantaina klo 10-24, ja sunnuntaina klo 9-18.

Riichi Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua pelaamista järjestetään lauantaina puoleen yöhön asti ja sunnuntaina 10-17. Muina aikoina vapaata pelaamista. Tule kokeilemaan mahjongia, tai jos peli on entuudestaan tuttu, täältä voit löytää peliseuraa!

Demopöydät

Lautapelialueelta löytyvällä demopöydällä on mahdollisuus päästä kokeilemaan uusia tai jopa vielä julkaisemattomia lauta- ja figuuripelejä!
 

Lautapelin esittely: Tähtivarkaat

Lauantai klo 13-15 ja 17-19
Sunnuntai klo 13-15

Etsi arvokasta ryöstösaalista vaaroja täynnä olevalta hylätyltä avaruusasemalta. Tutki asemaa, kerää aseita ja varusteita sekä aseta ansoja ja vihollisia muiden pelaajien harmiksi.

Tähtivarkaat on 2-4 pelaajan, nopeatempoinen ja hauska toimintapeli jossa pelilaudan muoto ja tilanteet muuttuvat jatkuvasti. Peli sisältää taktikointia ja taistelua, yllättäviä tilanteita sekä ripauksen tuuria.

Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan pelin viimeisintä prototyyppiä ja olla osana pelin loppuun hiomista. Pelin esittely ja peluutus on mahdollisesti käynnissä myös ilmoitettujen aikojen ulkopuolella kehittäjän ollessa paikalla. Tarkasta tilanne lautapelialueelta. Pelin kesto n. 30 min.

 

STAR WARS: LEGION miniatyyripeli

Lauantai ja Sunnuntai klo 12-16
Starwars universumiin sijoittuvan miniatyyripelin demotusta. Peli on aloittelijaystävällinen ja nopeatempoinen  miniatyyripeli.
Tule testaamaan taitosi joko Galaktisen Keisarikunnan rauhanturvaajana tai pahana kapinallistaistelijana. Omat miniatyyrit eivät ole tarpeen.
 
 
Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi