Kunniavieras: Enayla Cosplay

Nyt on loistava tilaisuus ottaa haltuun huikeiden proppien suunnittelu ja toteutus, kun tämä maailmanluokan tekijä astuu lavalle.
 

Enayla Cosplay

 

Traconin kunniavieraaksi saapuu yhdysvaltalainen pukutaituri, Enayla Cosplay. Erityisesti peleistä ja tv-sarjoista cosplay-inspiraatiota ammentava Enayla keskittyy tekemisessään yksityiskohtien ja suurieleisyyden riemuun, samoin kuin toimivien kokonaisuuksien suunnitteluun alusta lähtien.

Persoonallisella otteellaan suunnittelussa, sekä ällistyttävällä kädentaidollaan Enayla Cosplay on voittanut urallaan lukuisia cosplaykilpailuja. Hahmouskollisuuden yhdistäminen omaan tyyliin onkin keskeisessä osassa hänen luovuuttaan.

Enayla luonnehtii itseään massiivisen skaalan cosplayeriksi. Hän opettelee jatkuvasti uusia tekniikoita puvuntekoon taivuttaakseen todellisuutta yhä erikoisempiin sfääreihin. Enayla haluaa esiintymisellään jakaa tekniikoita ja rohkaista muita cosplaynikkareita. Mikä sen parempaa kuin jaettu tekemisen ilo!

Enayla suhtautuu tekemiseensä ammattimaisella omistautumisella ja periksiantamattomuudella. Yksityiskohtaisten, jättimäisten pukudesignien toteutus vaatii tarkkaa ja eksaktia suunnittelua. Traconin ohjelmanumerossaan "Engineering big costumes" Enayla käy läpi juuri tätä aihetta. Hän toimii myös yhtenä Traconissa järjestettävän World Cosplay Summitin Suomen karsinnan tuomareista.

Seuraa Enaylaa Instagramissa @enaylacosplay ja Facebookissa https://www.facebook.com/EnaylaCosplay/

Enaylan ohjelmaa Traconissa

Engineering Big Costumes

    Maestro Sunnuntaina klo 14:00–15:15

Whether you're compensating for something or just like taking up SPACE, this panel is for you! With years of experience blocking hallways and barely squeezing through doors, we'll cover our full process for building larger-than-life cosplays, from planning to structuring to breaking down for transport.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi