Musiikkiohjelma

Traconin ohjelmatarjontaan kuuluu vuosittain vaihtuvia, eri fanikulttuureista kumpuavia musiikkiesityksiä.

Unreality & Akateeminen puhallinorkesteri: Epic Together

Ison salin sunnuntain ohjelmassa päästään kokemaan huikean kokoinen ja kuuloinen yhteiskokoonpano, kun sekakuoro Unreality ja Akateeminen puhallinorkesteri esiintyvät ensimmäistä kertaa samalla lavalla!

Mikä nostattaisikaan paremmin kylmiä väreitä ja kyyneleitä silmäkulmiin kuin kuoro ja orkesteri yhdessä? No tietysti nämä yhdistettynä peli-, animaatio- ja elokuvamusiikkiin! Mahtipontista jyrinää taistelutantereilta, sydäntäsärkevää draamaa, riemastuttavaa kisailua ja euforista harmoniaa aivan muista maailmoista. Sitä he todellakin ovat: eeppisiä yhdessä!

Unreality on tammikuussa 2014 perustettu sekakuoro, joka on Suomen ensimmäisenä kuorona omistautunut laulamaan vain elokuva-, tv-sarja-, peli- ja animaatiomusiikkia. Uniikit, itse sovitetut kappaleet ja oranssinhehkuinen lohikäärme ovat tämän 40-henkisen laulajaporukan tunnusmerkkejä. Unreality esiintyy vuosittain tuhansia kävijöitä vetävissä coneissa, järjestää omia konsertteja sekä keikkailee pienryhmä Nanorealityn voimin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Jari Koivistoinen.

Akateeminen puhallinorkesteri on korkeatasoinen, helsinkiläinen sinfoninen puhallinorkesteri. Konserteissaan orkesteri esittelee yleisölleen puhallinorkesterikokoonpanon monipuolisuutta soittamalla sekä klassisia puhallinorkesterikirjallisuuden merkkiteoksia että uudempia sävellyksiä. Orkesterin taiteellisena johtajana toimii Henriikka Teerikangas. AP:n soittajisto koostuu korkeakouluopiskelijoista, musiikin ammattiopiskelijoista, harrastelijoista ja jo valmistuneista ammattilaisista.

Epic together -konsertti tullaan kuulemaan myös 6.9.2018 Vuotalolla Helsingissä. Liput Vuotalon keikalle tulevat myyntiin alkukesästä.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi