Jatkuva ohjelma

Kuvaaja: Tapio Matikainen

 

Ohjelmakartastamme löytyvän saliohjelman lisäksi Traconissa on paljon avoimia ohjelmapisteitä, joilla on ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Tutustu jatkuvaan ohjelmaamme alla.

 

100% Orange Juice- Suolattu appelsiinimehu pelimuodossa!

Sopraano La klo 11:30–20:00 ja Su klo 11:00-16:00

Uwu, Forspan, Pywy, Seppo

100% Orange Juice on digitaalinen lautapeli, sisältäen söpöjä hahmoja, ovelia kortteja ja on hauskinta kavereiden kanssa. Tässä lautapelissä voi pelata 1-4 henkilöä kerrallaan, tosin kanssapelaajat voivat olla mukana mistä vain! Aiempaa lautapelikokemusta ei vaadita. Yhden pelin kesto on 20-40min.

Peli menee itse suolaisuuden ytimeen tuoden 100% RNGtä digitaalisessa lautapelimuodossa. Pelitilanne on lähes aina kaoottinen ja johtaja-asema voi vaihtua yhdessä vuorossa jumbosijan kanssa, joten tiedossa on kouluttavaa casual-hupia päivää piristämään ja hermoja kiristämään.

Ota korttipakkasi ja astu Marie Poppon mysteeriseen maailmaan!

 

Animekaraoke

Aaria La klo 10:00-24:00 ja Su klo 10:00-18:00

Tule laulamaan anime-, j-pop- ja k-pop -biisejä yksin tai yhdessä kaverien kanssa. Löydät lisätietoja animekaraokesta sekä biisilistat nettisivuiltamme ja Aarian edustan ilmoitustaululta.

 

Artemis

Opus 1 La klo 12:00 – 20:00 ja Su klo 11:00 – 15:00

Artemis on avaruusalussimulaattori, jossa pelaajat ottavat hoitaakseen kapteenin, pilotin, kommunikaatioupseerin, insinöörin, aseupseerin ja aluksen tiedemiehen roolit. Jokaisella pelaajalla on oma tietokone, jolta hän näkee oman asemansa ja voi sieltä ohjata avaruusaluksen järjestelmiä. Tehtävistä selviäminen vaatii yhteistyötä kaikkien miehistönjäsenten välillä. Pelin kieli on englanti ja kaikkien asemien tekstit ovat englanniksi. Ennen pelin alkua jokaiselle pelaajalle perehdytetään hänen tehtävänsä aluksella. Lisäksi paikalla olevat oppaat auttavat pelaajia myös tehtävien aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu Opus 1:en edustalla olevalla tiskillä. Saapukaa varaamaanne peliin vähintään 5min etukäteen.

 

Boffauspiste

Sorsapuistossa La klo 11:00 – 20:00 ja Su klo 10:00 – 17:00

Boffaus eli pehmomiekkailu kentällä pääset herättämään sisäisen soturisi henkiin taistelemalla pehmustetuin asein. Taistella voi joko isommassa ryhmätaistelussa tai kaksintaisteluissa ystävän kanssa. Osallistujan on myös mahdollista ampua bofferinuolilla maaliin tai rakentaa oma miekka bofferipajassa. Bofferipaja on avoinna lauantaina klo 12-19 ja sunnuntaina klo 11-16.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja paikalla on runsaasti lainaboffereita.  Lisätietoa lajista: https://www.sotahuuto.fi/boffaus.html

 

Cardfight!! Vanguard

Sopraano La klo 12:00–20:00 ja Su klo 13:00-17:00

Toni "Kapu" Keinänen, Miki

Mikä ihmeen CARDFIGHT!! VANGUARD korttipeli?

Cardfight!! Vanguard on Bushiroadin tekemä Trading Card Game jota pelataan ympäri maailmaa.

Taistelet yhdessä klaanisi kanssa toista klaania vastaan. Pelaajasta tulee "Vanguard" ja hänen tehtävänään on johdattaa oma klaani voittoon. Taistelun edetessä korttien monipuolisia ja voimakkaita kykyjä hyödyntäen voi tapahtua yllättäviä käänteitä ja jännittäviä tilanteita. Vanguard sopii kaikille korttipeleistä kiinnostuneelle.

 

Hengailuhuone

Opus 3

Pyörryttääkö väenpaljous? Oletko juossut mahtavan coniohjelman perässä koko päivän? Hengailuhuoneeseen voit tulla hetkellisesti pakenemaan muun conin hälinää ja rentoutua vaikkapa säkkituolissa lojuen taikka konsoli- ja arcadepelejä pelaillen.

 

Lautapelit

Kahvila Majakka

Traconin lautapelialueella voit viettää aikaa pelaten erilaisia lautapelejä tai mahjongia. Lue lisää lautapelisivultamme.

 

Murhamysteeri

Koko conin ajan

Arvon herra Matonen on murhattu! Voi kauhistus, mikä avuksi?

Sinä! Kyllä, juuri sinä! Jotta kaikki voisivat viettää turvallisen conin, sinun tehtäväsi on selvittää ja napata murhaaja. Infotauluilta löydät tarvittavat tiedot ja ohjeet kuinka aloittaa murhamysteerin tutkimisen. Nyt vain etsivä hattu päähän, kaveri kainaloon ja valmistaudu metsästämään vihjeitä ympäri Tampere-taloa.

Murhamysteerin infopisteen ja ilmoitustaulun löydät Puistolämpiö 2:sta Tampere-talon toisessa kerroksessa.

 

Pokémon Salihaaste

Koko conin ajan

Pokémon Salihaasteessa otellaan salipäälliköitä vastaan 3DS-pelikonsolin Pokémon Sun/Moon ja Ultra Sun/Ultra Moon -peleissä koko Tracon-viikonlopun ajan. Kunkin päällikön voittamisesta saa salimerkkipinssin. Voit osallistua ohjelmaan koko conin ajan ja käyttää salimerkkien keräämiseen niin paljon aikaa kuin itse haluat. Tietyn määrän merkkejä kerättyäsi voit osallistua arvontaan, saada nimesi Hall of Fameen sekä ottaa osaa Championturnaukseen! Nappaa siis salipassi merkeillesi ohjelmapöydältämme ja matkasi mestaruutta kohti alkaa! Voit haastaa sekä Easy että Hard tasolla.

Salihaasteen salipäälliköt päivystävät conin ajan Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa, Traconin infoa vastapäätä. Salihaasteen Championturnaus pelataan Sonaatti 2:sa sunnuntaina klo 14:00 – 17:00. Lue Salihaasteen säännöt ja ohjeet Salihaasteen sivulta: https://2018.tracon.fi/ohjelma/pokemon-salihaaste

 

Rytmipelipiste:

Duettojen lämpiö

Rytmipelipiste löytyy 2. kerroksen aulasta Duetto-salien edustalta, la 10-23 ja su 10-18.

Rytmipelipisteellä tarjolla monenlaisia erilaisia tanssi- ja rytmipelejä.

 

Taidetykki

Tervetuloa seuraamaan livenä, miten lempitaiteilijasi hienot taideteokset syntyvät! Taidetykki on taidekujan vieressä oleva alue, jossa piirtäjät näyttävät miten heidän työnsä valmistuvat alusta asti. Piirtäminen heijastetaan striiminä isommalle ruudulle, josta se näkyy ympärillä oleville kävijöille. Kävijät voivat seurata piirtämistä livenä ja jutella samalla piirtäjän kanssa. Kyseessä on uusi ohjelmamuoto jota testataan ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Aukioloajat
lauantai 12.00 - 16.00
sunnuntai 12.00 - 15.00

 

Weiß Schwarz -korttipelipiste

Sopraano La klo 10:00–22:00 ja Su klo 10:00-17:00

Tommi "Arbitor" Jokinen, Aleksi "NoobaMies" Jokihaara, Joni "Leisi" Laine, Valtteri "Proma" Valo, hingi, Toni "Jefre Akemire" Jefremoff

Weiß Schwarz on keräilykorttipeli, jossa eri japanilaiset anime-, elokuva- ja pelisarjojen tutut hahmot voivat ottaa mittaa toisistaan. Pisteellämme voimme opastaa sinua pelin pelaamisessa aloituspakoilla tai omillasi mikäli omistat. Voit myös muuten tulla pelaamaan tai kysymään muuta peliin liittyvää.

Yhden kokonaisen pelin kesto n. 30min.

Tervetuloa tutustumaan ja pelaamaan!

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi