Ikärajattomat iltabileet

Traconin ikärajattomat iltabileet ovat paras tapa viettää iltaa hyvän musiikin kera kätevästi Tampere-Talon sisällä Maestro-salissa. Tänä vuonna perinteisten DJ-esiintyjien lisäksi on kuultavissa myös K-pop random play dance sekä vintagesyntetisaattoreilla soitettua livemusiikkia. Iltabileet alkavat lauantaina klo 19:00 ja loppuvat keskiyöllä.

Ohjelma

19:00 K-Pop Random Play Dance

Jos konsepti K-pop random play dance ei ole sinulle tuttu, on tämä käytännössä potpuri enemmän ja vähemmän tunnettuja k-pop -biisejä joihin on tarkoitus tanssia kyseisen kappaleen musiikkivideon tanssin mukaisesti. Erittäin hyvä tapa lämmetä ennen illan esiintyjiä.

20:00 Panu Talus

Livemusiikkia? Livemusiikkia! Panu Talus on kerännyt vuosikausia monenlaisia vintagesyntetisaattoreita ja koonnut niistä itselleen livesoittoon soveltuvan kokoonpanon. Tämä videopelimusiikista inspiroitunut virtuoosi tuleekin tänä vuonna Traconiin pitämään menon tarpeeksi analogisena. Tätä ei täysi-ikäistenkään kannata jättää väliin.

21:00 Melodïcore

Jos olet ollut yksissäkään Traconin ikärajattomissa iltabileissä viimeisen kahdeksan vuoden aikana, pitäisi Melodïcoren olla sinulle tuttu nimi. Jos kaipaat chillimpää melodista konemusiikkia jossa on silti potkua, kannattaa saapua bileisiin viimeistään yhdeksältä.

22:00 Ranskis

Hard-bass, hardstyle, bounce, eurobeat, legendaariset edm-hitit ja kova meno! Jos sinut sai innostumaan yksikin noista, viihdyt takuulla koko tämän energian täytteisen sekopään esiintymisen ajan!

"Tanssitaan, reivataan ja biletetään kunnes jalat pettää alta! Sit mennää!!"
-Ranskis

23:00 Jonn3

Illan viimeinen esiintyjä Jonn3 on trancen, happy hardcoren ja j-coren ystävä, ja se tulee näkymään myös siinä miten bileet räjähtävät loppua myöten. Jos kaipasit syytä jäädä tanssimaan keskiyöhön asti, tässä se on.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi