K18-iltabileet Olympiakorttelissa lauantaina 8.9.

Tulevana syksynä Traconin K18-iltabileet siirtyvät uusiin tiloihin. Uudet tilat sijaitsevat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talolta, osoitteessa Satakunnankatu 10, Tampere. Iltabileet järjestetään Olympia-korttelin tiloissa, jotka luovat hienot puitteet iltabileiden järjestämiselle.
 


Conibussi pysähtyy kierroksensa aikana Olympia-korttelilla. Conibussin ensimmäinen vuoro lähtee Tampere-talon edustalta klo 20.00, ja sillä lähtevät ehtivät juuri parahiksi bileiden alkupuheeseen. Bussin aikataulut julkaistaan kokonaisuudessaan lähempänä tapahtumaa. Conibussi on tarkoitettu Traconin kävijöille ja vapaaehtoisille, ja sen käyttäminen kuuluu rannekkeen hintaan.

Huomaattehan, että tilat ovat anniskelualuetta, eli omia alkoholijuomia ei tilaan saa tuoda. Iltabileet ovat auki klo 19:30-03:30. Lipunmyynti ja -vaihto ovella päättyvät klo 01:30.

Iltabileiden Facebook-event

Lipunmyynti

Lipun hinta: 5 €, vain Traconin rannekkeella tai badgella
Lipunmyynti: verkossa 4.8.2018 klo 18.00 alkaen / paikanpäällä 8.9. klo 19.30 alkaen kortilla tai käteisellä

K18-iltabileet ovat pääsymaksulliset. Sisäänpääsyyn oikeuttavat rannekkeet myydään kahdessa erässä. Ensimmäinen erä lippuja myydään ennakkoon verkossa lauantaina 4.8. klo 18 alkaen, osoitteessa kompassi.eu. Toinen erä lippuja myydään suoraan Olympia-korttelin ovelta lauantaina 8.9. klo 19:30 alkaen. Samaan aikaan aukeaa myös K18-iltabileiden lipunvaihto, jossa on mahdollista vaihtaa netistä ostetut ennakkoliput rannekkeisiin. Muistathan varata mukaan kuvallisen henkilötodistuksen.

Liput maksavat 5,00€, ja hinta sisältää narikan käytön illan aikana. Liput voi ostaa paikanpäältä käteisellä ja maksukortilla. Pyydämme käteisellä lipun ostavia suosimaan tasarahaa lipunmyynnin nopeuttamiseksi. Lipunmyynti- ja vaihto ovat auki lauantaina aina klo 01:30 saakka. Tämän jälkeen sisälle pääsee edelleen iltabile- ja tapahtumaranneketta vilauttamalla.

Huom! Olemme tänä vuonna päättäneet rajata sisäänpääsyn ainoastaan päivätapahtumamme kävijöille sekä vapaaehtoistyövoimalle. Tämä tarkoittaa sitä, että tarkistamme ovilla iltabilerannekkeen lisäksi myös tapahtumarannekkeen tai badgen. Rajoituksen syynä on tilojen rajallisuus. Haluamme muutoksella varmistaa, että mahdollisimman moni halukkaista tapahtuman kävijöistä pystyy osallistumaan iltabileisiin. Myös pelkän sunnuntailipun ostaneet voivat hankkia lipun iltabileisiin.

Iltabileissä on sallittua pukeutua cosplayasuun. Isommat propit on kuitenkin syytä jättää majoituspaikalle tai tapahtumapaikan omaan isotavaranarikkaan, jotta tila säilyy viihtyisänä myös muille juhlijoille. Järjestyksenvalvoja saattaa kehottaa jättämään ylisuuret ja tilaan sopimattomat propit narikkaan ennen tiloihin päästämistä.

Esteettömyys

Tilat ovat valitettavasti esteelliset. Tilaan pääsee ravintola Muusan kautta hissillä, mutta hissiin mahtuu vain ns. normaalikokoinen pyörätuoli (kaikki sähköpyörätuolit eivät esimerkiksi mahdu). Hissillä kulkemiseen tarvitaan avainta, joten paikan henkilökunnan on oltava päästämässä hissiin sekä pois.

Toivomme, että kaikilla pyörätuolilla liikkuvilla olisi avustaja mukanaan (pääsevät toki ilmaiseksi), koska esimerkiksi sisällä olevat luiskat ovat melko jyrkkiä. Inva-WC-tiloja ei ole lainkaan ja ainoat WC-tilat sijaitsevat muutenkin alakerrassa. Ravintola Muusassa on heti hissin vieressä on wc, minne pääsee pyörätuolilla. Jos olette osallistumassa iltabileisiin, ja liikutte pyörätuolilla tai tarvitsette muita erikoisjärjestelyjä, niin pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan sähköpostilla K18-iltabilevastaavaan (tohveli@tracon.fi).

Teemadrinkit

Olympia-Korttelin taitavat baarimikot taikovat suosittuja teemadrinkkejä janoiselle bilekansalle! Drinkkilistat julkaistaan lähempänä iltabileitä tällä sivulla sekä K18-iltabileiden FB-tapahtumassa.

K18-iltabileiden aikataulu

Olemme tänäkin vuonna saaneet vieraiksemme upean kattauksen monipuolisia ja taitavia artisteja. Alla on esitelty illan aikataulu. Huomaattehan, että aikataulussa saattaa tapahtua yllättäviä muutoksia esimerkiksi sairastapauksien takia. Muutosten sattuessa tiedotamme niistä tällä sivulla, sekä K18-iltabileitä varten luodussa erillisessä FB-tapahtumassa. Aikataulun jälkeen alla on esiteltynä illan artistit yksi kerrallaan.

19:30 Ovet aukeavat, lipunmyynti ja -vaihto auki

20:30-21:30 DJ THMZ 

22:00-23:30 Delia St.Claire I

23:30-00:30 DJ Yukata

00:30-01:30 DJ Kaiku

01:30-02:30 NEKA as N-RAVE

02:30-03:30 DJ HEXEXEN 

03:30 Valomerkki. Hyvää yötä!
 

Esiintyjät

DJ THMZ

Soittoaika: 20:30-21:30

"Ja oikein hyvää iltaa. Mä oon THMZ, tuttavallisemmin Aza, ja oon lupautunu soittaa teille musaa. Starttasin mun animupopittelujen julkituonnin tossa kesän Desuconissa, ja hyvä fiilishän siitä jäi. Nyt aattelin vaihtaa systeemiä aikasemmasta, jotenka popit saa jäädä pois ja tällä kertaa kuunneltavana ois tunnin verran future funkkia, vaporwavea ja jotain pelimusiikkia. Joten mikäs sen parempaa ku ottaa tuopillinen huurteista, nyökytellä päätä erittäin tasokkaan musiikin tahtiin ja nauttia meiningeistä!"

Azan tuotantoon voi tutustua DJ:n omassa mixcloudissa:

https://www.mixcloud.com/arttu-pesola/

Delia St.Claire I

Soittoaika: 22:00-23:30

Delia St.Claire I kertoo kappaleissaan elämän suuresta unelmasta, rakkauden villipedoista, unohtumattomista tansseista kuun alla ja retkistä kaukaisuuden läheisyyteen. Bändin omintakeinen ja tarttuva soundi vie kuuntelijan kotiseutumatkalle tämän omiin tuntemuksiin, mysteerisiin ja voimakkaisiin mielikuviin, tanssittaen kuin lapsuuden ystävä.

Tunnelmiin on mahdollista virittäytyä ennakkoon tutustumalla bändin soundcloudiin sekä verkkosivuihin:

https://soundcloud.com/deliastclaire-i

https://www.deliastclairei.com/

 

DJ Yukata

Soittoaika: 23:30-00:30

"Älä hyydy pelosta vaan tanssi tiesi Traconin karmivimman setin läpi, kun DJ Yukata päästää youkait ja hitit valloilleen. Luvassa teemaan sopiva kädet, jalat ja ihokarvat ylös nostattava edm setti anime- ja peliremixejä, kuitenkaan älytöntä bilemeininkiä unohtamatta!"

DJ Yukatan tuotantoon voi tutustua ennakkoon mixcloudissa!

https://www.mixcloud.com/DJ_Yukata/

 

DJ Kaiku

Soittoaika: 00:30-01:30

Eritoten videopelimusiikki-remixeistään tunnettu DJ Kaiku saapuu Traconin iltabileisiin ryminällä. DJ Kaiku on ennestään tuttu kasvo monelle Desuconin iltabileistä, ja nyt hän tekee debyyttinsä Traconin iltabileissä. Tuotannossaan DJ Kaiku sekoittaa sulavasti pelimusiikin joukkoon myös vivahteita animemusiikista. Setti ei varmasti jätä ketään kylmäksi, tätä et siis halua missata!

Miehen aiempiin remixeihin pääsette tutustumaan mixcloudissa:

https://www.mixcloud.com/matiasautio/

DJ NEKA as N-RAVE

Soittoaika: 01:30-02:30

"N-RAVE on coni- ja spesiaalitapahtumia varten luotu konsepti, jossa soitan enemmän tapahtuman teemaan sopivaa, (tässä tapauksessa kauhu), mutta silti rave-henkisempää musiikkia ilman genrerajoja. N-RAVE -konseptiin kuuluu myös aina esiintymiscosplay. N-RAVE genrejä ei oikein voi tiivistää, mutta enemmän oldschool-henkiset ravekappaleet, pelit, anime, meemit ovat vahvasti osa kokoonpanoa. Hardimpaa musiikkia on kyseessä, mutta pysytään enemmän energisenä ja monipuolisena eikä niinkään parissa genressä."

DJ Nekaan tutustut kätevästi soundcloudissa! :

https://soundcloud.com/nekahc/tracks

DJ Hexexen

Soittoaika: 02:30-03:30

Dj Hexexen tuo Traconiin Neo-Tokyon yökerhojen soundit!
Industrialpiireistä tuttu dj jättää tällä kertaa synkemmät levyt kotiin ja tarjoaa täyslaidallisen nopeaa ja värikästä tanssimusiikkia j-coren ja happy hardcoren muodossa. Nyt ei paineta jarrua!

Esimakua Hexexenin setistä voi ottaa täältä:

https://www.mixcloud.com/hexexen/dj-hexexen-j-core-promo-mix

https://www.facebook.com/djhexexen

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi