Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Pöydät sijaitsevat Tampere-talon kolmannessa kerroksessa. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä.

Taidekuja on auki yleisölle tapahtuman aukioloaikana: lauantaina klo 10:00 – 16:00 ja sunnuntaina klo 10:00 – 16:00.

Huomaattehan että kujailijat voivat halutessaan olla taidekujalla lauantaina Tampere-talon sulkeutumiseen asti.

 

Tiedoksi taidekujalle hakeville: Haku on sulkeutunut

Traconin taidekujalle haetaan myyjiä portfoliohaun perusteella. Taidekujan myyjien haku alkaa 2.4.2018 ja päättyy 27.4.2018 klo 22:00. Hakuajan päätyttyä raati kokoontuu ja valitsee osallistuvat myyjät hakijoiden joukosta. Tapahtuman lähestyessä sivulle ilmestyy perinteisesti lista valituista taidekujalaisista.

Taidekujaa koskevat kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen: taidekuja [at] tracon.fi

Liitteet

Taidekujakartta

Julkaisemme esittelyt kujalaisista lähempänä tapahtumaa.

 

Pöytä Kuva Nimi ja kuvaus
2.

Yummy Suika

Yummy Suika is fangirl hobbyist artist who loves drawing her fav ships. She's usually found drowned in her tears with a rose background. She's also a watermelon.

3.

Pastel Allsorts

Hello from the Netherlands! I'm Marinda, an illustrator and concept artist with a fondness for fashion, mythology and astrology. I'll be selling original works, but I also draw a lot of fanart, particularly Boku no Hero Academia and Voltron. I'll bring posters, charms, standees, pouches and more with me. Looking forward to meeting you!

4.

Myrntai

Pöllöjä, kissoja, otuksia ja muutama henki, niistä on tämän pöydän tarjonta rakennettu. Suurimmaksi osaksi ainakin, vähän poikkean scifin puolelle hetkittäin. Valikoimasta löytyy tuhottomasti tarroja, postikortteja, printtejä, rintamerkkejä, magneetteja ja charmeja. Niiden lisäksi tarjolla on myös sarjakuvaa ja zinejä, joissa niissäkin näkyy että tykkään vaihdella tekniikkaa musteesta digitaaliseen ja herkullisiin väreihin.

5.

Berneri

Tämän lahtelaisen tulevan muotoilijan pöydästä löytyy suurimmalta osin originaalia taidetta mm. nihilistisen Koirakoiran (twitter: @Koirakoirana) muodossa. Löytyy avaimanperiä, tarroja, postikortteja ja toivon mukaan myös kangaskasseja ja emalipinssejä. Mukana saattaa olla vielä fandomtarroja eri sarjoista, mutta pienemmässä osin. Saatavilla myös tilaustöitä paikan päältä!

5.

Jamzenn

Tämän kouvolalaisen pelialaa opiskelevan Jampan pöydänpuolikkaasta löytyy suurimmalta osin erikokoisia printtejä eri aiheista. Näihin sisältyen sekä originaalia taidetta mm. hyvännäköisten miesten muodossa, että fanarttia mm. Overwatchista ja Thorista! Jos mielenkiinto heräsi, tule ihmeessä katselemaan tarkemmin.

6.

Shinon

Olen tamperelainen taitelija, ja teokseni ovat pääasiassa eläin-, fantasia- ja luontoteemaisia. Teen monipuolisesti niin fanitaidetta (videopelit, esim. Pokemon) kuin omaakin tuotantoa, jossa tällä hetkellä on vahvasti esillä avaruusteema. Tekniikkani vaihtelee digitaalisesta traditionaaliin, mutta enimmäkseen työskentelen vesiväreillä ja musteilla.
Pöydältäni löydät monenlaisia printtejä ja julisteita, postikortteja ja kirjanmerkkejä, omakustanteisia taidekirjoja kuten realistisia Pokemon-kuvituksiani sisältävän kirjasen sekä originaaleja vesivärimaalauksia.

7.

Eeva Nikunen

Pöydältäni löydät fantasian, satujen ja mytologian inspiroimaa taidetta. Tuon mukanani printtejä, postikortteja ja juuri julkaistun kirjani 'Enchanted Valley'. Nähdään taidekujalla!

8.

Maron

Heippa kaikki! Olen Maron ja olen jälleen tulossa tähän ihanaan tapahtumaan myymään printtejäni. Pöydältäni löytyy fanitaidetta ja originaaleja töitä, uutta ja vanhaa. Otan vastaan myös tilaustöitä paikan päällä, tai jo nyt ennen conia (yhteystietoni löytyvät sivullani). Tervetuloa ja nähdään pian! : )

9.

Miupoke

Hello! I'm Jamie, an illustrator based in Lithuania who loves creating both dramatic paintings and cute shiny illustrations. At my table you will be able to find posters, charms, bookmarks, stickers, and I will be doing on-the-spot commissions as well! I have many interests so I will have fanart for many different things and series, such as Overwatch, Haikyuu!!, BTS and many more. I won't forget to bring some original works, too! See you there!

10.

Kiserinn

Hei! Olen Kise, ja pöydältäni tulee löytymään paljon söpöjä ja pieniä asioita mm. charmeina ja tarroina. Lisäksi sieltä löytyy muutamia uniikkeja kangaskasseja, sekä A5- ja A4 kokoisia printtejä. Originaalitaidetta inspiroivat noitien ja japanilaisen mytologian lisäksi moni muu aihe, ja fanitaiteen puolelta löytyy muunmuassa ghiblin tuotantoa.

11.

Elontaival

Elontaival on pohjoisesta kotoisin oleva kuvataiteen opiskelija. Hän tekee sekä originaalia että fanarttia. Printeissä tyyliä löytyy sekä realistista että animeen vivahtavampaa. Tuotteina mm. charmeja, printtejä, pinssejä, tarroja, kirjanmerkkejä sekä magneetteja. Hän on muilta taidekujilta jo mahdollisesti tuttu, mutta myös Traconiin on tulossa uusia tuotteita. Tulethan moikkaamaan!

12.

Dartzu

Olen graafisen suunnittelun & pelialan media-assari, joka tekee digitaalista taidetta selkeällä ja väririkkaalla tyylillä. Myyn paljon fantasia- ja eläinaiheista omaa tuotantoa varsinkin hevosista & koirista, sekä fanarttia videopeleistä kuten Star Stable Online, Spyro ja Okami printtien, charmien, pinssien ja pussukoiden muodossa.

12.

SeshiMutt

Hei! Olen leffa- ja pelinörtti heppahullu Kouvolasta. Kuvani tykkään täyttää väreillä ja tunnelmalla. Dynaamiset ja jopa oudot kuvakulmat, sekä räikeä ja räväkkä luonne ovat suosikki komponentteja kuvilleni. Inspiraatiota saan luonnosta, queerkulttuurista ja HEVOSISTA. Varsinkin eräs retro hevospeli on lähellä sydäntäni ja pöydältäni tulet varmasti löytämään jos jonkinlaista tuotosta siitä.

13.

Akkaleena, Tuikkaluu ja Sohjoo

Pöydältämme löydät fantasia- ja mytologia-aiheisia printtejä, sarjakuvaa sekä tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Traconista voit poimia mukaasi uunituoreen Matka-antologian. Fandom puolella edustettuna ovat mm.Yuri on Ice!!, Shingeki no Kyojin, Bloodborne, Monsta X… Lyhyemmin fanarttia animesta, peleistä ja k-popista. Löydät meidät tumblerista, instagramista ja twitteristä taiteilijanimillä.

15.

Apila Pepita

Apila on helsingissä asuva kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hänen värikkäitä ja supersöpöjä kuvituksiaan inspiroi usein luonto ja eläimet. Sarjakuvissaan hän käsittelee paljon queer-identiteettejä sekä mielenterveyden ongelmia.

15.

Sara Valta

Sarjakuvia henkilökohtaisin aihein, feminismistä ja kansanperinteestä. Pöydästä löytyy myös söpöjä tarroja ja pinssejä mukaillen samoja teemoja. Sarjakuvien tarinat keskittyvät samoihin aiheisiin kuin netissä Hiveworksin kautta julkaistu sarjakuvani Alchemilla ja useat tekemäni kuvitukset.

16.

Auraboo

Olen vesiväri- ja sarjakuvapiirtäjä, jonka töissä näkyvät pastellivärit, queer-aiheet ja kauhupeliteemat. Myyn mm. omakustannesarjiksia, postikortteja, charmeja ja originaalimaalauksia.

16.

Sadyna

Piirrän sekä digitaalisesti että perinteisin välinein ja töissäni näkyy fantasia-aiheita, kirkkaita värejä, niin omia hahmoja kuin fanitaidettakin. Minulta löytyy mm. mukinalusia, pienlehtiä, printtejä, charmeja, tarroja ja tarra-arkkeja. Tervetuloa tekemään ostoksia ja moikkamaan!

17.

Kurre

Sydämeni sykkii fanitaiteelle ja sen näkee myös pöydän tarjonnasta. Printeistä löytyy taidetta vanhoista klassikoista sekä muutama uusi tuttavuus.

17.

Late

Media-assistentiksi valmistautunut taiteen harrastaja, jonka tuotevalikoimasta löytyy mm. useita tarroja ja printtejä eri koossa. Aiheena löytyy fanitaidetta sekä uusista että vanhemmista tutuista peli- ja animesarjoista, kuten JJBA, Yakuza ja Houseki no Kuni. Tervetuloa tutustumaan!

18.

Fuugis

Jos suloiset eläinvauvat tai fantasiateemaiset kuvitukset ovat mieleesi, tule piipahtamaan pöydällämme! Originaali- ja fanitaideprinttien lisäksi myyntiin tulossa mm. tarroja, koruja, pinssejä ja jokunen avaimenperäkin

18.

Virigus

Originaali- ja fanitaideprinttien lisäksi pöydältä löytyy kallo- ja kukkaesteettisiä tarroja sekä kangaskasseja, unohtamatta hirvenluusta porattuja koruja, pinssejä sekä käsinveistettyjä kristallisaippuoita.

19.

Fisukenka

Morjens! Olen digitaalinen taiteilija ja pelisuunnittelun opiskelija Kouvolasta. Pöydältäni tulee löytymään originaaliprinttejä sekä fanitaidetta peleistä ja sarjoista (Overwatch, MGS). Tuotteeni kattavat kaiken suurista julisteista pieniin avaimenperiin. Tyylini vaihtelee synkistä maalauksista aina suloisiin chibi-hahmoihin, joten jokainen voi löytää jotain ;D

20.

HeckTheKek

Viime taidekujasta on vierähtänyt jo monta vuotta, aika palata myyntipöydän äärelle!
Tuotteissani tulee olemaan vähintään söpöjä eläimiä tarroina, charmeina ja magneetteina, mutta ajatuksena on tarjota myös jotain vakavampaakin taidetta pienien printtien muodossa. Yrityksenäni on myös tehdä muutama pieni pehmolelu uutta kotia etsimään! Fandom-tuotteina löytyy Pokémonia ja Kingdom Heartsia, mutta valtaosa tarjonnastani tulee olemaan originaalia sisältöä.

20.

HelmiP

Olen opiskelija, digitaalinen taiteilija sekä taidekuja aloittelija täältä Tampereelta jonka vapaa-aika kuluu kummallisten otusten piirtämisen lomassa. Matelijat, raptorit, lohikäärmeet ja kaikenkarvaiset monsterit asuttavat taidettani Traconissa. Valikoimastani löydät kesytettäväksi niin originaaleja monstereita kuin mediastakin tuttuja kavereita, kuten ikonisia kaijuja (Godzilla, Pacific Rim) sekä videopeleistä tuttuja hahmoja (Spyro, Okami). Tarjolla pieniä ja vähän suurempiakin printtejä, tarroja sekä avaimenperiä.

21.

(La) Furzone

Olen 20v turriartisti Kokkolasta. Pöydältäni tulee löytymään paljon turriaiheisia tuotteita/asusteita. Myynnissä mm. Korvia, häntiä ja kaulapantoja. Ehkä myös jokunen premade partial myyntiin ennättää... Otan myös tilaustöitä vastaan, niistä lisätietoja kysymällä paikanpäällä lisää.

21.

(Su) Sateenkaarifantasiaa / Anna Kaija

Olen esikoisromaanini vuonna 2015 julkaissut indiekirjailija. Minulla on myynnissä Kristallin lapset -fantasiasarjan kolme ensimmäistä osaa. Sarja soveltuu seikkailufantasian ja romanssin ystäville ja on saanut inspiraationsa mm. japanilaisista roolipeleistä, erityisesti Final Fantasy X:stä, Tales of Symphoniasta ja Bravely Defaultista. Lisäksi tarjolla on itsenäinen paranormaali tyttörakkausromanssi Missä sydän, ja jotain muutakin liljaisaa saattaa pöydästä löytyä.

21.

(Su) Sateenkaarifantasiaa / S. A. Keränen

Olen kaksi omakustanneromaania julkaissut indiekirjailija. Tarinoissani yhdistyvät maaginen realismi, pohjoinen mytologia ja sateenkaariteemat. Lisäksi mukana on romantiikkaa ja usein myös kasvukertomuksia. Teokseni on suunnattu nuorille aikuisille / aikuisille lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita sateenkaariromansseista sekä nykypäivän maailmaan upotetuista mytologisista elementeistä.

22.

(La) Loihtuja

Olen turkulainen animaattori, jonka intohimona on animaatioiden ja sarjakuvien lisäksi matkustaminen. Taidekujalla jaan pöydän MacUainen kanssa ja myyntituotteistani löytyy useita isoja ja pieniä printtejä, joiden aiheet vaihtelevat fanitaiteesta omiin henkilökohtaisiin teoksiin. Tämän lisäksi valikoimaan kuuluu tarroja, avaimenperiä sekä värikkäitä kangaskasseja.
Tulkaa toki sanomaan hei!

22.

(La) MacUaine

Olen Turussa asuva animaattori, joka on kiinnostunut kaikenlaisesta fiktiosta ja oikean elämän kummallisuuksista. Istun myyntipöydän takana Loihtujan kanssa ja valikoimastamme löytyy laaja kattaus kummankin tekijän tuotoksia, joiden aiheet vaihtelevat fanitaiteesta originaaleihin töihin. Mukanani on usein myös magneetteja, jotka ovat kaikki käsin tehtyjä yksittäiskappaleita.

22.

(Su) Gomis

Olen taiteilija joka työskentelee lähinnä kynien ja paperien kanssa ja yrittää opetella käyttämään tietokonetta. Piirrän lähes yksinomaan originaalituotantoa, aina välillä parit pokémonit voivat eksyä joukkon! Aihepiireistäni löytyy eläimiä, hirviöitä, fantasiaa, kauhua ja vähän sci-fiäkin, ja teoksissani on usein vahvoja väripintoja ja graafista ilmettä. Tuotevalikoimassa on printtejä, tarroja, badgeja, charmeja, magneetteja, omakustannesarjakuvia ja zinejä. Tulkaa moikkaamaan minua ja Rainea!

22.

(Su) Raine Rysä

Valikoimaani kuuluu kortteja, julisteita sekä muita printtituotteita. Myyn lisäksi jonkin verran alkuperäisiä vesivärimaalauksia, joiden pohjalta useat printtini on valmistettu. Tuotteeni sisältävät lähinnä omiin tarinoihini liittyviä kuvituksia, mutta mukaan mahtuu myös jonkin verran videopeleihin liittyvää fanitaidetta sekä roolipeli-aiheisia kuvauksia. Tyylini sekä töideni aiheet ovat lämminhenkisiä ja värikylläisiä.

23.

Airi Kervinen

Olen Helsinkiläinen 3D-animaation opiskelija. Pöydältäni löytyy erikokoisia printtejä, postikortteja, charmeja, tarroja sekä kaikkea muuta kivaa! Fanartin lisäksi myyn myös alkuperäistä tuotantoa. Fanarttia löytyy mm. Overwatch, Dragon Age sekä The Witcher -peleistä. Otan myös paikan päällä tilaustöitä vastaan. :) Tervetuloa moikkaamaan!

24.

impalae

Paljasjalkainen manselainen, joka tekee eläin- ja peliaiheisia töitä. Suomen luonto on tärkeänä inspiroijana, mutta kuvista löytyy myös väliin eksoottisempaa eläintä. Peleissä lähellä sydäntä on erityisesti Overwatch johon liittyviä kuvia toivottavasti nähdään Traconissa!

Minulta voit ostaa niin julisteita kuin paitojakin. Katsotaan, jos saisimme iloksenne esimerkiksi mukeja!

Nähdään Traconissa 2018!

26.

Lilielle

Hei! Olen koko ikäni piirtämistä harrastanut 3D-animoinnin ja -visualisoinnin opiskelija Vantaalta. Olen jo pitkään haaveillut taidekujailusta, mutta olen vasta viime aikoina päättänyt vihdoinkin rohkaistua ja ryhtyä toteuttamaan unelmaani! Pöydälläni tulee olemaan fanitaidetta sekä omaa taidettani; A4 ja A6 printtejä, suunnitelmissa on myös tarroja. Fanitaidetta löytyy mm. Overwatchista, Final Fantasy XV:sta ja WOWista. Omassa taiteessani seikkailevat tällä hetkellä pääosin merenneidot!

27.

Anni K.

Olen Tamperelainen sarjakuvapiirtäjä. Taidekujalla esittelen nettisarjiksiani Transfusionsia ja The Witch Dooria, minkä lisäksi tarjolla on sarjakuvazinejä, printtejä, kortteja sekä tarroja, joissa originaaliaiheiden lisäksi fanarttia mm. Voltronista ja My Hero Academiasta.

28.

SaQe-Art

Eläintaiteilija Oulusta saapuu jälleen monipuolisen tuotevalikoiman kanssa Traconiin! Pöydästäni löytyy tänäkin vuonna paperisia muotokuvia eläinaiheilla ja fanarttien muodossa monessa eri koossa! Kissa- ja koirarotuja löytyy tällä hetkellä 16 erilaista ja fanart töitä 18 erilaista. Muita tuotteita ovat avaimenperät, tarrat, pinssit, kirjanmerkit, kuvamagneetit, heijastavat unensieppaaja laukkukorut, unensieppaajat niin perinteisesti kuin massasta rakennetut sekä koruja. Tänä vuonna tuon mukanani myös fursuit häntiä!

29.

Sysirauta

Perinteistä mediaa ylikäyttävä maailmanrakentaja ja otusintoilija. Puhuu vähän, kunnes erehdyt kysymään jotain kuvissa esiintyvistä hahmoista. Myy hyvin paljon printtejä ja tulee ehdottamaan printtien paikaksi kattoa, jos seinätila on loppu.

30.

Anni Meri H.

Helsinkiläinen graafisen suunnittelun opiskelija, joka haaveilee urasta digitaalisen taiteen parissa. Pöydältäni löytyy peli-, anime- ja oc-aiheisia printtejä ja tarroja. Jos omaa suosikkia ei pöydästä löydy niin tilaustyöt ovat myös mahdollisia.

31.

GeistVirus

Kaakkoissuomalainen graafikon puolikas saapuu nyt toista kertaa Traconiin! Pöydältäni löytyy sekä originaaliarttia että fanarttia mm. taideprinttien, tarrojen ja rintamerkkien muodossa. Fanartin puolella seikkailee hahmoja mm. Spyro the Dragonista, Devilman Crybabysta, Õkamista ja Gravity Fallsista. Originaaliartissa tutkaillaan puolestaan mystistä unimaailmaa, josta ei avaruus-, okkultisti-, hukka- ja kallo aiheet lopu. Tervetuloa ihastelemaan ihmeellisyyksiä!

31.

Noitaneitokainen

Heip! Olen 25-vuotias graafisen muotoilijan alku Suomen kaakosta. Pöydältäni löytyy niin fanarttia kuin originaalitaidetta printtien, tarrojen sekä kangaskassejen muodossa. Fanarttia tulee olemaan mm. peleistä Rainbow Six Siege, Warframe, Overwatch ja Yume nikki. Originaalitaiteen puolelta saattaa löytää mbti-persoonallisuustyyppejä, pentagrammeja ja pastelleja. Tervetuloa tutustumaan ja juttelemaan!

32.

(La) qpeura

Myyn taidekujalla muun muassa printtejä, tarroja ja avaimenperiä fanartin ja originaalin taiteen muodossa. Kiinnostuneille tarjoan myös paikanpäällä tilaustöitä. Tervetuloa ostoksille ja moikkaamaan!

32.

(La) Suikka

Pöytäpuoliskoltani voit löytää fanarttia animeista, piirretyistä ja peleistä mm. printteinä, charmeina ja tarroina sekä myös muutamia originaalitöitä. Fandomeihin lukeutuu Overwatch, Gintama, Golden Kamuy, Final Fantasy XV, Dangan Ronpa, Splatoon sekä monia muita. Tervetuloa

32.

(Su) KuuOmena

Pöydältämme löytyy neulahuovutettuja miniatyyrihahmoja samoista aihepiireistä kuin pehmolelujen. Tervetuloa vaikkapa vain katselemaan töitämme. Ehkä pöydältämme löytyy juuri sinun suosikkihahmosi!

32.

(Su) PumpuliPehmo

Pöydältäni löytyy sekalainen sakki käsintehtyjä pehmoleluja erilaisista peli-, anime- ja televisiosarjoista, sekä pehmoisia tassuavaimenperiä. Myös muutamia originaalitaiteena tehtyjä pehmosia otuksia on mahdollista ostaa~

33.

Avaruuskala

Draamaa, väriloistoa ja surullisia androideja: pöydältäni löytyy mm. printtejä, postikortteja ja zinejä, originaalitöitä ja fanitaidetta, sarjoista edustettuna noin alkuun Metal Gear Solid, Nier:A sekä Fate.
Teen paikan päällä myös tilaustöitä. Tervetuloa tutustumaan!

33.

Seninni

Taiteilijan alku jonka pöydältä löytyy niin originaalia kuin myös fanarttia ja tarroja eri sarjoista, mm. Jojosta ja HxH:sta.

34.

Betamin

Olen Betamin, robotteja ja monstereita rakastava ihminen Helsingistä. Pöydältäni löytyy sekä fanitaidetta eri lähteistä että originaalituotantoa mm. printtien, tarrojen ja charmien muodossa. Paikalle saattaa ilmaantua myyntiin myös joitakin grafiikan vedoksia. Tervetuloa!

34.

Nuuttis

Graafisen suunnittelun opiskelija Helsingistä. Myyn pöytäpuoliskollani printtejä, tarroja ja avaimenperiä eri anime- ja pelisarjoista kuin myös originaaleja hahmoja. Paikan päällä on myös mahdollisuus kysyä tilaustöitä. Tervetuloa!

35.

Nattu

Harrastelupohjalta arttia tekevä parikymppinen yökukkuja Nattu, lyhyemmin Nade, jonka pöydältä tulet löytämään lähinnä Boku no Hero Academia ja Voltron aiheisia tuotteita charmeista tarroihin ja pieniin printteihin. Ensimmäistä kertaa taidekujalle osallistuvaa hiukan jännittää, mutta toivoo kokemuksesta kaikesta huolimatta mukavaa.

36.

Leo

Mut tunnetaan enimmäkseen Broken roots -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon fanitaidetta, figuureja, muraaleja ja originaalitöitä. Traconissa tulen myymään yami kawaii/alternative/pastel goth -tyylisiä asusteita, figuureja ja avaimenperiä, sekä originaali- ja fanart-printtejä.

36.

Nappinen

Eläinrakas taiteilija Vaasasta. Teen enimmäkseen digitaalisia maalauksia sekä line-art töitä. Yleinen tyylini on jokseenkin suloinen ja pastelli-väritykseen taipuva, mutta siellä täällä löytyy myös grey-scale maalaus tai toinen. Useimmiten piirrän turreja, fanarttia ja muun tyylisiä originaalitöitä jotka ovat yleensä suhteellisen LGBTQ+ painoitteisia luonnostaan. Myyn tapahtumissa enimmäkseen printtejä sekä tarroja.

37.

AinoHana

Hei! Olen AinoHana, minulta löytyy paljon värikkäitä tarroja, printtejä sekä charmeja eri sarjoista mm. Boku no Hero Academia, Final Fantasy ja Houseki no kuni. Teen myös paikan päällä pieniä vesiväritöitä! Tervetuloa!

37.

Perynne

Hei kaikille! Pöydältäni löytyy kauhu-teemaisia kuvia erilaisissa tuotteissa: mm. emalipinssejä, charmeja sekä printtejä, joiden pääaiheet ovat Japanilaiset yokait ja Lovecraftiaaniset otukset. Sekaan on eksynyt muutama fanarttikin. Otan myös vastaan tilaustöitä paikan päällä.

37.

Tulilaulu

Teen kaikenlaisia käsitöitä ja kangastavaroita ja erityisesti Pokemonit ovat suosikkiaiheitani. Pöydältäni löytyy mm. kangasmerkkejä, paitoja, tarroja, pinssejä ja koruja. Tervetuloa!

38.

Kisuette

Kitschiä, värioksennusta ja söpöjä kauhukissoja piirtävä taideopiskelija, jonka pöydästä löytyy vähän kaikkea erilaisista printeistä tarroihin, magneetteja, pinsseihin sekä charmeihin. Nintendohörhönä olen luonut myös fanitaidetta mm. Splatoonista ja Zeldasta, jokunen kauhuleffakin näyttää eksyneen töihin mukaan. Nähdään kujalla!

38.

Kristmarian

Olen oululainen taideopiskelija ja piirrän mystistä sekä toisinaan synkkää eläinaiheista original-taidetta. Teen myös fanitaidetta mm. Hopeanuolesta ja Pokemonista. Pöydästäni löytyy pinssejä, charmeja, avaimenperiä, tarroja sekä erikokoisia printtejä!

39.

endrae

Pöydältä löydät erityisesti fanitaideprinttejä eri kokoluokissa (A5 to A3) eri medioista, mutta myös tarroja, kirjanmerkkejä, polaroideja sekä charmeja. Painopiste taiteessa on länsimaalaisessa populaarikulttuurissa ja erityisesti videopeleissä (Dishonored, Borderlands, Witcer etc), mutta mukaan mahtuu myös originaalitöitä niin printeissä kuin charmeissakin. Pöydältä löydät myös yhteisvoimin kootun Overwatch-zinen.

39.

Kiwii

Heippa! Valikoimasta löytyy digitaalisella medialla tehtyä kuvitusta, jotka on saatavilla printteinä. Koot vaihtelevat useimmiten kuvituksen mukaan A3-A6. Pöydältä löytyy myös charmeja, pinssejä ja muuta pikku kivaa. Aiheet vaihtelevat peleistä, elokuviin ja sarjoihin. Esimerkiksi, Transformers, Jojo, Overwatch, Persona 5 yms.

40.

Erli

Olen Erli, No End nettisarjakuvan toinen osapuoli. Pöydästäni löytyy oheistuotteita nettisarjakuvastani printtien ja tarrojen muodossa, mutta myös sketchbook, charmeja, magneetteja ja muuta pientä, niin originaaleissa kuin fandom aiheissakin!

40.

Woosome

Terve! Olen Woo ja pöytänurkastani löydät printtejä, kortteja sekä monenlaista pikkukivaa mm. charmeista tarroihin ja koruihin. Tavaraa löytyy useasta eri fandomista sekä runsaasti myös originaalitaidetta ja tuotteita! Tervetuloa tutustumaan!

41.

Frostedworld

Hei! Minun nimeni on Jenny (tunnetaan myös nimellä frostedworld). Taidekujalla myyn muun muassa omaa taidetta ja fan arttia eri muodoissa. Esim. Printteinä, charmeina, erillaisina tarroina, pinsseinä ja lasinalusia. Teen myös tilaustöitä coniin tarroina ja printteinä, joten jos kiinnostaa niin rohkeasti voi ottaa yhteyttä! :D

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi