Tracon Live!

Tracon Live! tulee jälleen! Sorsapuistossa sijaitseva ulkolava tarjoaa kaikille avointa ohjelmaa, jota pääsee katsomaan ilman Tracon -rannekettakin. Tiedossa on paljon tanssia ja livemusiikkia. Ohjelmaa on sekä lauantaina että sunnuntaina.

Kuvaaja: Kowai

Lauantai

BITE Dance Crew: Horror Themed Dance Medley

Klo 12:00-12:30

BITE Dance Crew

Tanssiryhmä BITE esittää monipuolisen lajitelman J-pop sekä K-pop tansseja, mukana tullaan näkemään muun muassa Babymetalin sekä Kyary Pamyu Pamyun tansseja. Mukana esityksessä on ripaus kauhuteemaa.

 

HotAnimeBoyz - Acoustic Autumn

Klo 13:00-14:30

HotAnimeBoyz

HotAnimeBoyz musisoi tuttuun tapaan tunteikkaalla, akustisella kokoonpanolla kappaleita 2000-luvun ikonisimmista animesarjoista ja vähän sen vierestä. Tervetuloa fiilistelemään ja nauttimaan ulkoilmasta!

 

M! House of evil

Klo 15:00-15:30

Mansae!

Mansae! tanssiryhmä kutsuu sinut matkalle kauhujen taloon! Noin puolituntinen esitys koostuu yksin ja ryhmässä esitettävistä cover tanssi pätkistä. Tule ihastumaan ja kauhistumaan, kun M! valtaa Traconin live lavan K-Poppia ja länsimaalaista musiikkia sekoittavalla remixillä!

 

Antti's Anime & Video Game Music Medley

Klo 16:00-17:00

Antti "A-P" Pylsy

Are you hungry for some EPIC ANIME and VIDEO GAME MUSIC COVERS? Join Antti’s legendary debut on Tracon Live Stage and experience wonderful combination of orchestral, metal, and clean sounds! Featuring music from Fairy Tail, Pokemon, Donkey Kong Country, Chrono Trigger and so on…

 

Torsokiista

Klo 18:00-18:30

Torsikiista

Torsokiista on parikymppisten somerolaisten vuonna 2016 perustama alternative/punk trio. Torsokiista kuulostaa siltä kuin jäsenet olisivat eläneet koko ikänsä sivistyksen ulkopuolella ja alkaneet soittaa progea, mutta ilman käsitystä siitä miten. Lopputulos on energistä, melodista ja kulmikasta vaihtoehtorockia. Musiikin tavoin sanoitukset ovat sisäänpäinkääntyneitä kertomuksia vieraantuneisuudesta, masennuksesta, päihdeongelmista ja rakkaudenkaipuusta. Teemoista huolimatta Torsokiista on kokemuksena kaikkea muuta kuin masentava ja ankea. Torsokiista itse on ainakin high on life päästessään soittamaan.

 

Sunnuntai

DJ EVOVE

Klo 12:00-13:00

DJ EVOVE

Haluatko hetken hengähdystauon conihulinasta?

Tule kuuntelemaan animesarjoista tuttuja kappaleita DJ EVOVE:n soittamana! Kuinka monta kappaletta tunnistat?

 

Tracon Dance Medley 4.0

Klo 13:30-15:00

BLUFF, Over the Zettai, PUREmode, R2PLAY, TanPARA, .ZERO

Jo neljäs Tracon Dance Medley tulee jälleen sytyttämään Traconin puistolavan ilmiliekkeihin monilla upeilla ja karismaattisilla tanssiesityksillä, kun lavalle astuvat .ZERO, PUREmode, TanPARA, BLUFF sekä viime vuonna mukaan tullut R2PLAY. Tällä kertaa pääsemme näkemään myös uunituoreen odottemitaryhmän, Over the Zettain.

Tervetuloa mukaamme nauttimaan tanssin tuomasta hullaannuttavasta fiiliksestä ja huikeasta menosta!

 

Animemusaa? Suomeksi?!

Klo 15:30-16:30

Taika "Pandanna" Kangas

Yksi animen peruselementeistä on popitettavan arvoiset OP- ja/tai ED-kappaleet - mutta miksei kukaan ole tajunnut sovittaa kyseessä olevaa musiikkia suomeksi? No nyt on! Tule ottamaan selvää, miltä rakastetut (vaiko vihatut?) teemakipaleet kuulostavatkaan rakkaalla suomen kielellämme, sooloharrastajan kääntäminä ja laulamina!

Kuvaaja: Timo Virtanen

 

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi