Tapahtuma

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään syksyllä 2018 kolmattatoista kertaa. Tältä sivulta löydät tärkeimmät tiedot tapahtumasta.

Tracon on on suunnattu kahden hieman erilaisen, ja kuitenkin osittain päällekkäisen harrastuspiirin harrastajille:

  • pöytä- ja liveroolipelit, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelit
  • anime eli japanilainen animaatio, manga eli japanilainen sarjakuva, cosplay, J-rock, J-pop ja muu japanilainen populaarikulttuuri

Ennen kaikkea Tracon on samanmielisten harrastajien kohtauspaikka ja tapa viettää hauska viikonloppu. Tracon tarjoaa myös monipuolista puhe- ja esitysohjelmaa sekä työpajoja, kilpailuja ja muita ohjelmanumeroita, joihin kävijät voivat itse osallistua.

Aika

Perjantaina 7. syyskuuta järjestetään alkuillasta maksutonta Tracon-aiheista puheohjelmaa Tampere-talon tiloissa. Perjantaina ohjelmanumerot ja tarkemmat tiedot päivittyvät lähempänä tapahtumaa.

Traconin päätapahtuma alkaa lauantaina 8. syyskuuta klo 10.00 ja päättyy sunnuntaina 9. syyskuuta klo 18.00. Tapahtumapaikka on kiinni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 2.00 - 7.00.

Tarkemmat aukioloajat

lauantai 8.9. klo 10.00 - 02.00
sunnuntai 9.9. klo 07.00 - 18.00

Tapahtumapaikka

Tracon järjestetään Tampere-talossa kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Tapahtumapaikan osoite on Yliopistonkatu 55.

Traconin isotavaranarikka sijaitsee Tampereen yliopistolla, n. 200m päässä Tampere-talon pääovilta.

Pääsymaksu

Tracon 2018 on pääsymaksullinen tapahtuma. Liput päätapahtumaan myydään ennakkoon verkkokaupan kautta 1.7. alkaen. Tapahtuma myydään loppuun, eli lippuja ei saa ovelta!

Ikärajat ja -suositukset

Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa, ohjelmalehdessä ja paikan päällä salin ohjelmataulukossa.

Huomaathan, että mahdollisiin K18-ohjelmanumeroihiin osallistuvien on pyydettäessä todistettava ikänsä ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla.

Tracon ry:n aikaisemmat tapahtumat

Tulevat Traconit

Voit jo merkitä tulevat Traconit kalenteriisi:

  • 6.–8.9.2019

  • 4.–6.9.2020

  • 3.–5.9.2021

  • 2.–4.9.2022

  • 8.–10.9.2023

  • 6.–8.9.2024

  • 5.–7.9.2025

Varaamme oikeuden muutoksiin.

Yhdistys

Traconin järjestää Tracon ry. Tracon ry on voittoa tavoittelematon yhdistys jonka tarkoituksena on edistää, kehittää ja tehdä tunnetuksi roolipeli-, korttipeli-, lautapeli-, miniatyyripeli-, animaatio-, elokuva- ja sarjakuvaharrastuksia, sekä näihin liittyviä alakulttuureita.

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry