Liput

Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Lippuja ei saa ovelta.

Tapahtuma on loppuunmyyty.

Perjantain ja lauantain välisen yön majoituspaikkoja on vielä jäljellä. Voit ostaa majoituksen Traconin lippukaupasta

Loput K18 iltabileiden lipuista myydään Olympiakorttelin ovelta 8.9.2018 ovien avautuessa kello 19:30 alkaen.

Iltabileet ovat tarkoitettu ainoastaan Traconin kävijöille ja vapaaehtoistyövoimalle. Sisäänpääsyyn vaaditaan viikonloppu- tai lauantai/sunnuntairanneke tai henkilökohtainen työvoimabadge. 

Loppuunmyynnin tapahtuessa saamme usein kyselyitä, joissa pyydetään erivapautta ostaa lippu loppuunmyynnistä huolimatta. Haluamme painottaa, että lippuja ei enää nettilippukaupan loppuunmyynnin sekä ennakkoon ilmoitettujen edustustapahtumien mentyä myydä lainkaan. Muista siis hankkia liput ajoissa, tai muistuta vanhempia lipun ostosta, jos he ovat sellaisen luvanneet. Tampere-talon tilat ovat rajalliset, emmekä voi myydä lippuja yli Tampere-talon kanssa yhdessä sovittujen kävijärajojen.

Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen.

Lippujen hinnat

  Viikonloppulippu Lauantailippu Sunnuntailippu
Traconin edustuspöydältä
Maksu käteisellä tai kortilla
30 €
Traconin verkkokaupasta
Suomalaisten pankkien verkkomaksut
28 € 20 € 18 €

K18 Iltabileet 5€ 


HUOM! Käytäthän lippujen vastaanottamiseen sähköpostia, joka EI ole Microsoftin tarjoama, sillä Microsoftin postilaatikoihin viestit eivät jostain syystä välttämättä tule perille. Microsoftin tarjoamia sähköposteja ovat mm. hotmail.com, outlook.com, msn.com ja live.com. Monet palvelut tarjoavat maksuttomia sähköpostiosoitteita, joiden kanssa tässä kohtaa ei ole ongelmia, kuten esim. Googlen gmail toimii.

Lippujen voimassaolo tapahtumassa

Lauantailippu on voimassa tapahtuman avautumisesta kello 10.00 Tampere-talon ovien sulkeutumiseen yöksi eli kello 2.00 asti sunnuntain puolella. Sunnuntailippu on voimassa ovien avautumisesta sunnuntaiaamuna kello 7.00 aina tapahtuman päättymiseen kello 18.00. Viikonloppuranneke kattaa sisäänpääsyn koko tapahtumaan.

Lipun vaihtaminen rannekkeeksi

Lipunvaihtoa tehdään perjantaina 7.9. klo 16.00 - 21.00, lauantaina 8.9. koko päivän eli 8.00 - 02.00, ja sunnuntaina 9.9. klo 7.00 - 17.00. Perjantain lipunvaihtopiste sijaitsee Tampere-talon sisällä, Traconin infossa. Lipunvaihtoteltat Sorsapuistossa ovat avoinna lauantaina 8.00 - 20.00, ja klo 20 jälkeen lipunvaihto siirtyy Traconin infopsiteelle Tampere-talon sisälle. Lauantaina klo 20.00 - 02.00 saapuvat lipunvaihtajat saattaa infoon järjestyksenvalvoja. Sunnuntaina 7.00 alkaen lipunvaihto on jälleen Sorsapuiston lipunvaihtoteltoissa.

Lipunvaihdon aikataulut

Perjantai klo 16.00 - 21.00
Lauantai klo 8.00 - 02.00, klo 20 eteenpäin Traconin infossa
Sunnuntai klo 7.00 - 17.00

 

Edustusmyynti

Viikonloppurannekkeita tapahtumaamme on myynnissä hintaan 30 € seuraavissa tapahtumissa edustuspöydältämme:

Tampere Kuplii 21.-25.3.2018.

Ropecon 27.–29.7.2018. Huomioi, että kyseessä on pääsymaksullinen tapahtuma ja ostoksille pääsemiseksi tarvitaan lippu itse tapahtumaan.

Poikkeukset sisäänpääsyssä

  • Alle 10-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta. Otathan huomioon, että vanhempi henkilö lasketaan tuolloin lapsen huoltajaksi ja on vastuussa kyseisestä lapsesta tapahtuman ajan.
  • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä.
  • Cosplay-kilpailijoiden lippueduista tiedotetaan erikseen kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kutsuvieraatvapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
  • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.
  • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta

Paikkalippujen jako ohjelmiin

Osaan ison salin ohjelmista jaetaan paikkaliput istumapaikoille ruuhkien välttämiseksi ja kävijöiden turvallisuuden takaamiseksi. Paikkalippuja jaetaan suurimpiin ohjelmiin, eli cosplaykilpailuihin ja AMV-kilpailuun. Paikkaliput jaetaan erilliseltä jakopisteeltä Tampere-talon edustalla.

Menetkö katsomaan useampia eri ohjelmia, tai haetko lippuja myös kavereille? Huomioithan muut jonottajat tietämällä mahdollisimman hyvin ennakkoon, montako lippua haluat mihinkin ohjelmanumeroon! Paikkalippuja annetaan korkeintaan 5kpl / ohjelma / jonottaja.

Paikkalippujen jaon aikataulut

Lauantai: klo 9.00 alkaen World Cosplay Summit- ja Nordic Cosplay Championship -karsinnat sekä AMV-kilpailu
Sunnuntai: klo 9.00 alkaen Cosplayn esityskilpailu, hall cosplay -kilpailu sekä CMV-kilpailu

Kysyttävää lipuista?

Lipunmyyntiaiheesta on aina paljon kysyttävää. Vastaamme kysymyksiin mielellämme osoitteessa liput ät tracon.fi.

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry