Miitit

Voit varata Traconista miittiajan omalle yhteisöllesi! Tuttuun tapaan miittiteltat löytyvät Sorsapuistosta Lauantain ja Sunnuntain ajan. Ota yhteyttä ohjelmatiimiin sähköpostitse osoitteessa ohjelma ät tracon.fi ja kerro viestissäsi,

  •     mille kohdeyleisölle miitti on suunnattu,
  •     kuinka suurta osallistujamäärää odotat miittiin,
  •     onko sinulla toiveita miitin ajankohdan suhteen, ja
  •     lyhyt kuvaus (300–500 merkkiä) miitistäsi ohjelmakarttaa varten.

Huomaathan, että miitin järjestäminen ei oikeuta ohjelmanjärjestäjän etuihin, kuten maksuttomaan sisäänpääsyyn ja greenroomiin.

Traconissa järjestettävät miitit:

Lauantai

Pullip-miitti

    Puisto - Iso miittiteltta klo 12:00–13:45 Ada "Silvery" Puumalainen, Maija "SweetRose" Peri

Nukkemiittiin ovat tervetulleita Pullip-perheen nukeista kiinnostuneet niin nukelliset kuin nukettomatkin. Miitissä pääset viettämään aikaa muiden harrastajien kanssa ja kuvaamaan nukkeja.

 

Marvel Cosplay Finland -miitti

    Puisto - Iso miittiteltta klo 14:00–15:15

Excelsior!
Selvisitkö Thanosin napsautuksesta, ja et tiedä mitä tehdä elämälläsi muiden kadottua? Avengers assemble! Cosplay päällä tai ei, odotamme sinua Marvel miitissä.

 

Star Trek -miitti

    Puisto - Pieni miittiteltta klo 15:00–16:15 Tiirabird Cosplay & Gridcosplay

Star Trek Cosplay Finland on Facebookin ja Instagramin kautta toimiva cosplay-yhteisö. STCF:n tarkoitus on toimia keskusteluryhmänä ja suunnittelualustana erilaisille miiteille ja cosplay-photoshooteille. Tervetuloa mukaan Traconin Star Trek -miittiin pelaamaan, tutustumaan ja keskustelemaan muiden fanien kanssa korviin, keinoälyyn tai kapteenipreferenssiin katsomatta!

 

Love Live! -miitti

    Puisto - Iso miittiteltta La klo 15:30–17:15 pastellikinder

Tervetuloa kaikki Love Live! -idolimaailmaa rakastavat fanit teltalle yhdessä nauttimaan ajasta. Olit sitten cossaaja tai casuaalimpi fani, kaikki ovat tervetuloa rennossa meiningissä hengaamaan. Ohjelmaa voidaan kehitellä ennakkoon/paikan päällä.

Lolitamiitti

    Puisto - Pieni miittiteltta La klo 16:30–17:15 Roosa "milkycap" Salmi

Tule tapaamaan muita lolitaharrastajia, olit sitte vähän kokeneempi harrastaja tai vasta harrastuksen aloittamisesta kiinnostunut. Jaetaan yhdessä vinkkejä ja kokemuksia harrastuksesta! Paikalle voi hyvin tulla myös cossissa tai muissa vaatteissa kuin lolitassa.

 

Sunnuntai

Naruto-cosplaymiitti

    Puisto - Pieni miittiteltta klo 10:00–12:00 Vera Laamanen

Kaikille Narutosta ja Borutosta pitäville avoin miitti! Voit tulla cossissa, mutta se ei ole pakollinen. Cossaajien kesken kuvailua ja muuten yleistä hauskanpitoa ja tutustumista. Sinun ei tarvitse kuulua mihinkään ryhmään etukäteen osallistuaksesi miittiin.

 

Star Wars -miitti

    Puisto - Pieni miittiteltta klo 12:00–13:15 Tiirabird Cosplay & Gridcosplay

Star Wars Cosplay Finland on Facebookin, Instagramin ja Whatsappin kautta toimiva cosplay-yhteisö. SWCF:n tarkoitus on toimia keskusteluryhmänä ja suunnittelualustana erilaisille miiteille ja cosplay-photoshooteille. Tervetuloa mukaan Traconin conimiittiin, yhteiskuviin ja mahdolliseen minishoottiin (Star Wars -cossilla tai ilman)!

 

Kingdom Hearts -miitti

    Puisto - Pieni miittiteltta klo 13:30–14:45 Yukimori Cosplay

Miitissä on tarjolla Kingdom Hearts -aiheista järjestettyä tekemistä ja jutustelua pitkäaikaisille ja uudemmillekin pelaajille, sekä muille kiinnostuneille. Ohjelmaan ei ole pakko osallistua, vaan miittiin saa tulla katsomaan ja hengaamaan. Aiheet saattavat pomppia myös muissa Square Enixin peleissä, joten muidenkin pelien fanit ovat tervetulleita. Tarjolla on mahdollisesti hieman naposteltavaa. Cosseja olisi mukava nähdä, mutta pukeutumispakkoa ei ole. Emme voi täysin luvata, että miitti on spoiler-vapaata aluetta, joten liikut omalla vastuullasi. Tervetuloa!

 

 

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi