Nordic Cosplay Championship 2019 -karsintakisan säännöt ja hakuohjeet

Nordic Cosplay Championship 2019 -karsinta on yksilökilpailu, jossa on kuitenkin mahdollista käyttää avustajaa lavalla.

Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt!

Karsinnan kilpailijat saavat tapahtumaan ilmaisen sisäänpääsyn. Mahdollinen avustaja saa ilmaisen sisäänpääsyn lauantaille ja mahdollisuuden päivittää sisäänpääsy koko viikonlopun lipuksi. Etu on henkilökohtainen ja koskee vain avustajia, jotka ovat mukana esityksessä. Lisätietoa voi kysyä arvokisavastaavalta osoitteesta adreena [ät] tracon.fi.

Traconin karsintakilpailussa käytetään vuoden 2018 finaalin sääntöjä, jotka löytyvät Nordic Cosplay Championshipin virallisilta sivuilta. Sääntöjä käytetään soveltuvin osin, eli muutamin muutoksin, jotka on listattu tässä.
 

Muutokset sääntöihin

  • Tracon ei maksa karsintaan osallistuvien matka- tai majoituskuluja yms. Tracon kuitenkin tarjoaa kilpailijoille ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan.
  • Kilpailijoiden on oltava 18 vuotta viimeistään kesäkuun lopussa 2019.
  • Tuomaristossa istuu suomalaisia aiempien vuosien NCC-finalisteja.
  • Tuomarointiaika on lyhyempi kuin 15 minuuttia.
  • Lopullisessa tuomaroinnissa tuomaristo saa keskustella vapaammin ja tietää toistensa antamat pisteet. Pisteiden laskeminen tapahtuu suoraviivaisemmin.
  • Esityksen pituus voi olla maksimissaan 3 minuuttia.
  • Veden ja tulen käyttäminen on kielletty. Terälehtien yms. silpun levittämisestä ja muusta sotkemisesta lavalla tulee ilmoittaa selkeästi tekniikkalomakkeessa, jotta lavahenkilökunta osaa varautua siihen.
  • Ääniraitaa tehdessä on käytettävä ensisijaisesti tekijänoikeusvapaata musiikkia, jotta esitys voidaan näyttää streamissa sellaisena, kuin kilpailija on sen suunnitellut. Traconissa ei myöskään ole mahdollista käyttää screenille heijastettavaa kuvaa tai videota.

Luethan kuitenkin myös NCC:n viralliset säännöt huolellisesti, jotta tiedät kilpailusta mahdollisimman paljon!

Lisätietoa voi kysyä arvokisavastaavalta osoitteesta adreena [ät] tracon.fi.

Tekniikkalomake

Tekniikkalomake WCS- ja NCC-kisaajille (xlsx)

Kilpailuun valittujen on täytettävä ja lähetettävä kilpailuunsa liittyvä tekniikkalomake 10.8. mennessä.

Henkilötietojen käsittely

Hakemusten yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti, ainoastaan ilmoittautumisen käsittelyä varten. Hakemukset toimitetaan pienelle ryhmälle suomalaisia tuomareita. Vain lopulliseen finaaliin lähtevien osallistujien tiedot toimitetaan kansainvälisen kilpailun järjestäjille. Tätä poikkeusta lukuunottamatta tietoja ei luovuteta ulkomaille. Julkisesti voidaan ilmoittaa finaaliin valittujen henkilöiden nimi sekä hahmotiedot, mutta ei muita henkilötietoja.

https://ilmo.cosplay.fi/tietosuoja.php

Henkilötietojen käsittelyä koskevissa kysymyksissä vastaa Iris Rönkkö, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteesta iris.ronkko(ät)gmail.com.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi