Tracon Livestream saapuu jälleen!

Tracon Livestream suunnittelee jo hurjaa tahtia tulevan tapahtuman ohjelmataltiointeja. Stream aloittaa lähetyksensä lauantain avajaisista ja päättää ohjelmatarjontansa sunnuntain päättäjäisten jälkeen. Ohjelmastreamin aikataulu julkaistaan streamin sivulla kun se saadaan valmiiksi.
 


Mutta mikä se stream on?

Stream tuottaa livelähetystä ja nauhotteita tapahtuman kuumimmista ohjelmanumeroista, kuten avajaisista ja cosplaykisoista ja intensiivisistä lautapelailuista. Tullaan näkemään myös tunnelmia Tampere-talon käytäviltä, sekä eksklusiivisia studiohaastatteluita kunniavieraidemme kanssa - voit nähdä myös yllätyshaastatteluita tapahtuman aikana! 


Kenelle sitä tehdään ja miksi?

Kenelle? No ihan kaikille! Heille, jotka eivät päässeet coniin, heille, jotka eivät ehdi jokaista ohjelmaa paikan päälle seuraamaan, heille, jotka haluavat elää uudestaan suosikkihetkensä... 

Mutta miksi? Haluamme tarjota conväelle mahdollisuuden kokea tapahtuman kotisohvalta, joko conin aikana tai sen jälkeen. Tällä tavoin voimme myös muistella myöhemmin esimerkiksi kuinka pelottava se yksi esitys oli cosplaykisoissa.

Lisäksi tänä vuonna tapahtumassa kiertää kenttäryhmä, joka tutkii ja tarkkailee tunnelmaa kävijöiden keskuudessa. He saattavat jopa kysyä juuri sinulta, miten con on sujunut! Ketään ei toki painosteta kameran eteen. Kuitenkaan tätä ryhmää ei tarvitse pelätä, saati kameraa, joten rohkeasti vain juttusille! Kenttäryhmän tallenteista julkaistaan tunnelmakooste kahdesti päivässä.


Missä streamia voi katsella? Maksaako se jotain?

Kaikki videot julkaistaan YouTube-kanavallamme tapahtuman aikana tai sen jälkeen. Tämä lysti ei maksa yhtään mitään, joten voit huoletta tilata vaikka heti kanavan, jotta pysyt perässä mitä puuhastellaan viikonlopun aikana! Nähdään Traconissa!  youtube.com/TraconFI

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry