K18-iltabileet: kauhu kuuluu Olympiakorttelissa lauantaina 8.9.

Traconin k18-iltabileet järjestetään tänä vuonna meille uudessa, kauhuteemalle otollisessa ympäristössä, nimittäin Olympiakorttelissa. Vanhaa teatteritunnelmaa henkivä, n. 500 henkeä vetävä kulttuuriravintola tarjoaa osuvat puitteet koko illalle. 

Iltabileiden ohjelma koostuu erilaisista huikaisevista musiikkiesityksistä. Ilta alkaa DJ THMZ:n tasokkaalla, elektronisen veikeällä setillä. Tämän jälkeen nähdään myrskyävän teatraalista musikaalista monitaituruutta, kun forssalainen yhtye Delia St.Claire I ottaa tilan haltuun.

Show jatkuu myöhään yöhön useammalla dj-esityksellä, jotka eivät jätä tanssijaa kylmäksi. Kauhun tunnelmia nostattava DJ Yukata kutkuttaa bilehermoja juuri sopivasti. Jo monille tuttu DJ Kaiku sekoittelee saumattomasti iloksemme peli- ja animemusiikkia.

Esiintymiscosplayta, oldschoolia ja jännämeemejä esityksessään hyväksikäyttävä DJ NEKA as N-RAVE aikoo myöskin tehdä kauhuteemalle oikeutta. Lopuksi kuullaan virkistäviä Neo-Tokyon yökerhojen soundeja DJ Hexexenin tahdittamana.

Bileiden liput tulevat myyntiin verkkokauppaamme 4.8.2018, hintaan 5 euroa. Verkossa myydään puolet lipuista, ja loput ovelta. Ovet aukeavat klo 19.30, mistä lähtien ennakkoon ostettuja lippuja voi vaihtaa rannekkeisiin, sekä ostaa rannekkeita iltabileisiin.

Tänä vuonna iltabileisiin voivat osallistua ainoastaan Traconin rannekkeen tai työvoimabadgen kantajat. Tämä uudistus tehtiin, jotta tilojen rajallinen kapasiteetti saataisiin mahdollisimman hyvin nimenomaan Traconin kävijöiden käyttöön.

Lue lisää iltabileiden sivulta!

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry