Ohjelmahaun loppukiri

Traconin ohjelmahaku sulkeutuu viikon kuluttua, eli 20.7. Vielä on mahdollisuus hakea ohjelmanpitäjäksi viimeisiin vapaina oleviin paikkoihin!

Roolipelit

Meille mahtuu mukaan vielä muutamia roolipelejä pelattavaksi. Ota yhteyttä ohjelma(at)tracon.fi tai täytä roolipelihakulomakkeemme.

Tracon Live!

Tracon Livessä puistolavalla on vielä hiukan tilaa musiikkiesityksille. Jos sinua kiinnostaa esiintyä Sorsapuiston lavalla Tracon-yleisölle, ota yhteyttä meihin ohjelma(at)tracon.fi.

Huomaa kuitenkin, ettemme ota enää enempää lisää tanssiesityksiä ulkolavalle.

Pieni Sali

Haemme sunnuntaille Tampere-talon Pieneen Saliin vielä ohjelmaa, joka käyttäisi salin mahdollisuuksia hyvin hyödykseen. Tälle isommalle lavalle mahtuvat laajemmatkin esitykset ja paneelit, kuten salissa tällä hetkellä jo olevat konsertit, cosplaydeitti ja Hyvät ja Huonot Animet -paneeli. Jos sinulla on ohjelmaidea tai esitys, joka pääsisi oikeuksiinsa suuremmalla lavalla, ota yhteyttä meihin ohjelma(at)tracon.fi.

Miitit

Jos haluat miittiaikasi esille ohjelmalehteen, muistathan varata sen myös 20.7. mennessä! Tämän jälkeen otamme kyllä vielä vastaan aikavarauksia miittitelttoihin, jos niissä vain on tilaa jäljellä, mutta emme saa miittiäsi enää mukaan ohjelmalehteen.

Huomaathan, että miitin järjestäminen ei oikeuta ohjelmanjärjestäjän etuihin, kuten maksuttomaan sisäänpääsyyn ja greenroomiin.

Muuta

Voimme vielä mahdollisesti ottaa myös myöhäisillan ohjelmaa saleihin Sonaatti 1 ja Duetto 2 lauantaina klo 21:30 jälkeen. Myös Riffissa on vapaata tilaa pienryhmäohjelmalle tai työpajoille lauantai- ja sunnuntaiaamuina. Kysy ihmeessä, sopisiko ohjelmasi näihin saleihin.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry