Game of Tracon ja Todellisuuspakolaisten liittouma

Game of Tracon, teemapeli, conipeli, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Niin mikä tämä Game of Tracon/teemapeli/conipelisoppa oikein olikaan?

Game of Tracon on Traconin teemaan liittyvä conipeli, teemapeli siis lyhyesti ja on viikonlopun ajan avoinna kaikenikäisille kävijöille.
 

Pelissä kävijät pääsevät ottamaan osaa Traconin teeman ympärille suunniteltuun larppiin, jossa ei kuitenkaan tarvitse osata larpata yhtään tai välttämättä edes ottaa osaa larppaamiseen. Monet kävijät tulevat peliin mukaan myös siksi, että pääsevät ratkomaan tehtäviä omassa rauhassa illan pikkutunneille asti ja keräämään pisteitä valitsemalleen faktiolle, joita on ollut nyt viimeisten vuosien ajan kolme. Pelin päätteeksi lasketaan kaikkien pelaajien keräämät pisteet yhteen faktioittain ja katsotaan, mille faktiolle pelaajat ovat saaneet eniten pisteitä.

Monet uskolliset pelaajat ovat varmasti jo huomanneet vuosien aikana teemapelin elävän ja kehittyvän. Se, mihin suuntaan peli kehittyy ja menee ennen Tracon -tapahtumaa, riippuu paljolti kyseisen vuoden teemapelivastaavasta.

Vuosina 2015 - 2017 allekirjoittanut on ollut vastuussa teidän kävijöiden kokemuksesta yhdessä huikeiden teemapelitiimin vapaaehtoisten jäsenten kanssa. Samalla tavoin edellisten vuosien vastaaviat ovat olleet avuliaita, kun heistä jokainen on tuonut oman osansa teemapelin kehitykseen, sen toimivuuteen ja teidän pelaajien elämyksen parantamiseen.

Nyt on kuitenkin aika liikkua eteenpäin, jotta teemapelin kehitys jatkuu, eikä pysähdy paikoilleen.

Sitä varten olemme hautoneet uusia juonia uuden liittolaisemme kanssa!

 

 

*rumpujen pärinää*

 

 

Tänä vuonna Traconin teemapeli toteutetaan yhdessä Todellisuuspakolaiset ry:n kanssa, ja he ovat tuomassa uusia tuulia alati uudistuvaan teemapeliin! Tämän voi huomata jo siitä, että teemapelin päävastaavan tittelin tänä vuonna on perinyt Miikka Salo Todellisuuspakolaiset ry:n omista joukoista!

Pieni salaisuus~

Todellisuuspakolaiset ovat olleet soluttautuneina teemapeliin jo ainakin vuodesta 2015 lähtien, Miikka Salon ja Pilar Rautiaisen toimiessa heidän salaisina agentteina teemapelin omassa tiimissä. Tässä tiimissä on ollut mukana myös muita uskollisia teemapelin tukijoita ja avustajia teidän kävijöiden joukoista.

Vuoden 2018 teemapeli tulee olemaan Todellisuuspakolaisten valloittama ja heidän juoniensa summa pelaajien pään menoksi.
 

Tuttuun tapaan Teemapeli jatkaa nyt kolmannen kerran Talvipuutarhassa, josta löydätte Game of Tracon info-pisteen, sekä Todellisuuspakolaisten yhdistyspöydän. Todellisuuspakolaiset eivät vain ole tekemässä nyt yhteistyötä Traconin kanssa, vaan jakamassa myös ilosanomaa perinteisistä peleistä, rooli-, sekä liveroolipeleistä. He järjestävät conin ulkopuolella mm. omia liveroolipelejä pitämällä nuorille pelikerhoa Hämeenlinnassa ja tekemällä yhteistyötä monissa kulttuuritapahtumissa, esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin, Museoviraston, Hämeen Keskiaikamarkkinoiden sekä monien muiden vastaavien yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Kokemusta peleistä näiltä Todareilta löytyy ja edellisenä vastaavana olen aivan HIMPULAN innoissani tästä vuodesta! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Ei muuta kuin toivotetaan tervetulleiksi teemapelin uudet ahkerat arjensankarit! Pitäkää silmällä Traconin sekä Todellisuuspakolaiset ry:n sivuja uusien uutisten varalta ;)

 

Aurinkoisin terveisin
Michael "Tokushu" Ikola
Teemavastaava

 

Todellisuuspakolaiset ry:n nettisivut: https://www.todellisuuspakolaiset.com/

Facebook: https://www.facebook.com/todellisuuspakolaiset/

Instagram: https://www.instagram.com/todellisuuspakolaiset/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCW0Kg2VVyajC-vy8m29Qe5A

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry