Suuren kokoluokan pukusuunnittelija Enayla Cosplay Traconin kunniavieraaksi

Nyt on loistava tilaisuus ottaa haltuun huikeiden proppien suunnittelu ja toteutus, kun tämä maailmanluokan tekijä astuu lavalle.
 

Enayla Cosplay

 

Traconin kunniavieraaksi saapuu yhdysvaltalainen pukutaituri, Enayla Cosplay. Erityisesti peleistä ja tv-sarjoista cosplay-inspiraatiota ammentava Enayla keskittyy tekemisessään yksityiskohtien ja suurieleisyyden riemuun, samoin kuin toimivien kokonaisuuksien suunnitteluun alusta lähtien.

Persoonallisella otteellaan suunnittelussa, sekä ällistyttävällä kädentaidollaan Enayla Cosplay on voittanut urallaan lukuisia cosplaykilpailuja. Hahmouskollisuuden yhdistäminen omaan tyyliin onkin keskeisessä osassa hänen luovuuttaan.

Enayla luonnehtii itseään massiivisen skaalan cosplayeriksi. Hän opettelee jatkuvasti uusia tekniikoita puvuntekoon taivuttaakseen todellisuutta yhä erikoisempiin sfääreihin. Enayla haluaa esiintymisellään jakaa tekniikoita ja rohkaista muita cosplaynikkareita. Mikä sen parempaa kuin jaettu tekemisen ilo!

Enayla suhtautuu tekemiseensä ammattimaisella omistautumisella ja periksiantamattomuudella. Yksityiskohtaisten, jättimäisten pukudesignien toteutus vaatii tarkkaa ja eksaktia suunnittelua. Traconin ohjelmanumerossaan "Engineering big costumes" Enayla käy läpi juuri tätä aihetta. Hän toimii myös yhtenä Traconissa järjestettävän World Cosplay Summitin Suomen karsinnan tuomareista.

Seuraa Enaylaa Instagramissa @enaylacosplay ja Facebookissa https://www.facebook.com/EnaylaCosplay/

Kommentit

Yesman 10.7.2018 21:28:36

Hitusen harhaan johtava otsikko ja teksti kyseessä.

Tekstistä saa käsitteen että tarkoitetaan kooltaan suuria pukuja.
Kunniavieraan Facebookia ja tekstiä uudelleen lukien tällä tarkoitetaan enemmänkin erittäin työläitä pukuja, joissa budjetti ja työmäärä ovat suuria.

Lähetä kommentti

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi