Ohjelmakartta on julkaistu!

Traconissa on jälleen tiedossa monenlaista ohjelmaa. Pidemmittä puheitta, tutustutaan viikonlopun ohjelmatarjontaan tarkemmin.

Ohjelmakartta

Traconin ohjelmakartasta löydät saliohjelmamme luentoineen, paneeleineen ja workshoppeineen. Voit tutustua ohjelmakarttaan ja sen runsaaseen tarjontaan täällä.

Lisäykset ja muutokset karttaan ovat vielä mahdollisia.

Kunniavieraat

Traconiin on jälleen tulossa upeita kunniavieraita.

Ensimmäisenä kunniavieraanamme on roolipelien tarinankerron ja pelinjohtajuuden mestari, Guy Sclanders!

Roolipelit

Traconissa pelattavat roolipelit löydät omalta sivultaan sekä ohjelmakartan liitesivulta.

Meille voi ehdottaa vielä lisää roolipelejä pelattavaksi. Ota yhteyttä ohjelma(at)tracon.fi tai täytä ohjelmahakulomakkeemme.

Cosplay

Traconissa kilpaillaan cosplayssa kansainvälisten arvokisojen WCS:n ja NCC:n suomen karsinnoissa sekä meidän omissa kategorioissamme. Lue lisää cosplaykisoista ja niiden osallistumisohjeista Cosplaysivuiltamme.

Konsertit

Traconissa on tiedossa useita upeita konsertteja. Lue lisää ohjelmakartasta tai konserttisivultamme.

Tracon Live

Musiikkia ja esityksiä on tiedossa myös ulkona, kun Tracon Live saapuu jälleen Sorsapuistoon. Tracon Liven aikataulu paljastetaan myöhemmin, sillä haemme vielä musiikkiesityksiä Tracon Liveen. Jos sinua kiinnostaa esiintyä Tracon Livessä, ota yhteyttä ohjelmatiimiin ohjelma(at)tracon.fi. Paljastettakoon kuitenkin että musiikkiesityksien lisäksi molemmille conipäiville on tulossa huikeita tanssiesityksiä, kun lauantaina lavalle nousee tanssiryhmät, jotka kertovat esityksillään tarinoita kauhusta ja rakkaudesta, ja Tracon Dance Medley palaa jälleen ulkolavalle sunnuntaina.

Hanakon kirous! -Escape Room

Traconissa pääset testaamaan nokkeluutesi, kun yrität paeta Hanako-sensein työhuoneesta, jossa kaikki ei ole aivan sitä miltä näyttää..

Lue lisää pakohuonepelistä ja katso peliajat täältä.

Game of Tracon

Traconin teemapeli, Game of Tracon, on jälleen tietenkin mukana conissa. Lähde mukaan hyytävälle seikkailulle teemapelin pisteeltä Talvipuutarhassa.

Jatkuvaa ohjelmaa

Rytmipelit, boffauspiste ja Artemis -avaruuslaivasimulaattori ovat jälleen paikalla Traconissa. Lisäksi videopelihuoneemme palvelee conikävijää uusien ja vanhojen pelien kera, ja paikalla on jälleen kerran tappelupelipiste, jossa tänä vuonna pelataan Dragon Ball FighterZ turnaus. Lisätietoja turnauksesta myöhemmin.

Myös Pokémon salihaaste palaa Traconiin. Lue lisää Salihaasteesta sen omilta sivuilta.

Lautapelialue

Traconin lautapelialueella voit pelata erilaisia lautapelejä sekä mahjongia ja tutustua uusiin tai jopa vielä julkaisemattomiin peleihin. Lue lisää lautapeleistä täältä.

Iltabileet

Traconissa on tänä vuonna tiedossa kahdet iltabileet. Ikärajattomat Iltabileet pidetään Tampere-talolla Maestro salissa klo 19:00 alkaen, ja ikärajalliset iltabileet ovat Olympia-korttelin Olympia-salissa. Lisätietoja kummistakin bileistä sekä niiden esiintyjäjulkistukset ovat tulossa lähiaikoina.

Peliperjantai

Perjantaina 7.9. on jälleen tiedossa Traconin ilmainen Peliperjantai, joka painottuu pelien tekemiseen ja peliteollisuuteen. Peliperjantain ohjelmajulkistukset ovat tulossa myöhemmin.

Haemme vielä jonkin verran lisää ohjelmaa

Vaikka ohjelmaa onkin jo paljon tiedossa, haemme silti sitä jonkin verran lisää. Edellä mainittujen Tracon Live- ja roolipelihakujen lisäksi olisimme erittäin kiinnostuneita ottamaan Pieneen Saliin sunnuntaille sellaista ohjelmaa, joka voisi käyttää tarjolla olevaa lavatilaa hyvin hyödykseen. Erilaiset showt, paneelit ja konserttiesitykset ovat tervetulleita tarjouksia Pieneen Saliin.

Myös Riffiin voidaan ottaa lisää pajoja ja keskustelupiirejä vielä niin kauan kuin ohjelmasalissa vain riittää tyhjää tilaa. Tarkasta salin tilanne ohjelmakartastamme jos sinua kiinnostaa vielä tällaisen ohjelman tarjoaminen. Myös Sonaatteihin ja Duetton on vielä mahdolllista hakea myöhäisillan ohjelmaan lauantaille klo 21:30 jälkeen.

Huomaathan, että Tracon on tänä vuonna suljettuna klo 02:00 - 07:00 välisen ajan, joten emme ota ohjelmaa yölle klo 01:00 jälkeen.

Jos sinua kiinnostaa ohjelmanpito Traconissa, ota meihin yhteyttä ohjelma(at)tracon.fi

Traconin lipunmyynti on pian täällä

Traconin lipunmyynti aukeaa lippukaupassamme sunnuntaina 1.7. kello 18:00.

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi