AMV-kilpailun ilmoittautuminen on auki!

On tullut aika julkistaa vuosittaisen Traconin animemusiikkivideokilpailun säännöt ja ilmoittautumisen ohjeet. Kilpailussa mitataan videoeditoinnin taitoja yhdistettynä kokonaisuuden suunnitteluun, käyttäen lähdemateriaalia aasialaisesta animaatiosta, sarjakuvista tai peleistä.

Haemme siis huikeita paketteja täynnä taiteellista näkemystä, teknistä taituruutta ja tunnetilojen hallintaa - yllättävyydestä puhumattakaan. Kutsumme editoijat aiheuttamaan hämmennyksiä, oivalluksia, ihastumisia, naurua ja ennen kaikkea sitä aitoa AMV-tunnelmaa!

Kilpailuun hyväksytyt videot esitetään Tampere-talon isossa salissa tapahtumaviikonlopun lauantaina, 8.9.2018. Kilpailu on avoin kaikille kiinnostuneille, ja siihen järjestetään esikarsinta.

Ilmoittautuminen on auki 23.5.-5.8.2018.

AMV-kilpailun ohjeet ja säännöt

 

Tracon 2017 AMV-kilpailun voittajat
Tracon 2017 AMV-kilpailun voittajat lavalla

 

 

 

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi