WCS ja NCC - Cosplayn arvokisojen haku kesäkuun alussa

World Cosplay Summitin ja Nordic Cosplay Championshipin Suomen karsinnat järjestetään Traconissa tänäkin vuonna. Kisoihin pääsee ilmoittautumaan kesäkuun alussa, 1.-17.6.2018. Ilmoittautuneista valitaan hakemusten perusteella lupaavimmat kilpailijat karsintoihin. Molemmissa kisoissa mitataan parhaiden pukutoteutuksien lisäksi kisaajien esiintymistaidot ja kokonaisuuden uskollisuus lähdemateriaalille.

Cosplayn maailmanmestaruuskilpailu, World Cosplay Summit eli WCS, järjestetään vuosittain Japanissa, Nagoyassa. Nyt etsitään Suomen edustajaparia kesän 2019 kisoihin. Suomi on ollut mukana vuodesta 2009, ja saanut vuoden 2016 kisoissa Brotherin kunniamaininnan parhaista puvuista.

Nordic Cosplay Championship eli NCC etsii Pohjoismaiden parasta cosplayta. NCC on yksilökisa, jonka finaali pidetään Linköpingissä, Ruotsissa, kesällä 2019. Suomesta kisaan lähtee yhteensä kolme cossaajaa, joista yksi valitaan Traconin karsinnassa. Suomi on ollut mukana kisoissa vuodesta 2013, ja voittanut ensimmäisen sijan 2014.

Kisoihin järjestetään esikarsinta. Ilmoittautumisohjeisiin ja kisojen sääntöihin pääsee tutustumaan cosplay-sivulla.

Traconissa järjestetään kansainvälisten kisojen lisäksi cosplayn esityskilpailu, hall cosplay -kisa, sekä tämän vuoden uutuutena cosplaymusiikkivideokilpailu! Näiden säännöt ja hakuohjeet julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry