Kuljettajia haetaan, tarjolla myös erikoistehtäviä

Haluatko sinä olla se arvokas tekijä, joka saa conin tavarat siirtymään paikasta toiseen täsmällisesti ja ajallaan, sekä siten luoda koko tapahtumalle hyvää mieltä heti ensi minuuteista alkaen?

Nyt siihen on erinomainen tilaisuus, sillä logistiikassa on tarjolla monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä, joihin kaipaamme tekijöitä - myös tulevia tapahtumia silmällä pitäen. Kaikki tehtävät ovat vapaaehtoistoimintaa, ja niistä tarjotaan vastineeksi Traconin normaalit työvoimaedut. Tehtävien suorittamiseen ei vaadita omia autoja, vaan kaikki käytettävät kuljetusvälineet tulevat tapahtuman puolesta vuokrattuina.

Logistiikan yleisvänkärinä työskennellessä tulee kohdanneeksi runsaasti erilaisia tilanteita. Henkilökohtaisista ominaisuuksista hakijasta huokuu asiakaspalveluhenkisyys sekä pelisilmää eritoten liikenteessä.

Yleisvänkäriksi hakevalla tulisi olla:

  • Vähintään B-ajolupa sekä kokemusta tavaraliikenteestä, jakelupakettiautoista tai muutoin henkilöliikenteestä (taksit, jne)
  • Mielellään C-ajolupa sekä jonkilaista kokemusta tavaraliikenteestä
  • Tampereen kaupungin paikallistuntemus olisi myös suotavaa

Lisäksi tarjolla on muutamia vip-tason kuljetustehtäviä, sillä myös Traconin kunniavieraat tarvitsevat luotettavan kuljettajan.

VIP-tehtävissä hakijalta edellytetään:

  • Vähintään B-ajolupaa sekä kokemusta henkilöliikenteestä
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Kunnioittavaa asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Tampereen kaupungin paikallistuntemusta

Järjestämme tarvittaessa mainittuihin tehtäviin myös koulutusta lähempänä tapahtumaa.

Näihin tehtäviin voi hakea suoraan Kompassissa normaalin työvoimahaun kautta.

Conibussit ja erikoiskuljetus

Oletko sinä se rauhallisuuden perikuva, joka kuljettaa Traconin kävijöitä tapahtuman aikana Pe-La sekä La-Su Tampere-talon ja majoituskoulujen välillä? Sinulla on D-kortti sekä ammattipätevyys voimassa ja olet ajanut/ajat työksesi linja-autoa?

Tracon 2018 on auki vain päivisin, eli kävijöillä on mahdollisuus levätä ainakin tapahtuman ollessa suljettuna. Lattiamajoituksen ostaneille tarvitaan siis myös bussikuljetus, joka vie sopivalla vuorovälillä ihmisiä turvallisesti ja täsmällisesti paikasta toiseen. Tehtävä on ilta- ja aamupainotteinen.

Bonuksena sekä pisteenä i:n päälle logistiikassa olisi vielä yksi erikoistehtävä: pakettiautollinen (tai kenties jopa kuorma-autollinen) tavaraa pitäisi kuljettaa perjantaina 7.9. Helsingistä Tampereelle ja maanantaina 10.9. takaisin Helsinkiin.

Tule vahvistamaan tiimiä omalla osaamisellasi ja siten luomaan tunnelmaa Traconiin!

Näitä tehtäviä koskien, ota yhteyttä: logistiikka@tracon.fi

Kommentit

Fey 14.5.2018 4:04:36

Tuossahan olis upee täsmänakki helsinkiläiselle, joka tulee omalla pakulla Traconiin ;-)
Tai voi tarvittaessa vuokrata kuorma-auton ja ajaa Tracon-keikan sillä.

Fey 5.6.2018 17:15:21

Haluan täsmentää tähän, nyt kun asiasta jotain tiedän, että tämä tehtävä ei vaadi omaa tai kaverin paketti- tai kuorma-autoa, vaan tarvittava auto vuokrataan Helsingistä Traconin piikkin.
Jos tehtävään hakijalla on käytössään tehtävään sopiva auto, niin hyvä, varmaan päästään johonkin sopimukseen korvauksesta. Lisätiedot: logistiikka@tracon.fi

Lähetä kommentti

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi