Traconin K18-iltabileet uudistuvat

Tulevana syksynä Traconin K18-iltabileet siirtyvät uusiin tiloihin Pakkahuoneen ollessa varattuna toiselle asiakkaalle. Uudet tilat sijaitsevat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talolta, osoitteessa Satakunnankatu 10, 33100 Tampere. Iltabileet järjestetään Olympia-korttelin tiloissa, jotka luovat hienot puitteet iltabileiden järjestämiselle.

Tänä vuonna iltabileiden ohjelmassa haluamme yhdistää Desuconeista ennestään tutun lounge-henkisen matalan kynnyksen puheohjelman perinteiseen iltabileiden musiikki- ja tanssiohjelmaan. Suunnitelmana on tarjota alkuillasta kevyttä keskustelua ja nautiskelua puheohjelman merkeissä, jonka jälkeen siirrytään klubitunnelmaan.

Iltabileet hakevatkin nyt supliikkeja puhujia, taitavia DJ:tä sekä muita musiikkiesityksiä ohjelmaansa.

Osaatko itse pyörittää levyjä tai tunnetko jonkun, jonka tulisi ehdottomasti olla osana Traconin iltabileitä? Ota yhteyttä iltabilevastaavaan tohveli@tracon.fi , ja kerro avoimesti omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi esiintyä iltabileissä.

 

Lisätietoa iltabileiden lipunmyynnistä on tulossa kevään aikana, kun illan ohjelma saa tarkemman muotonsa.

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi