Traconin K18-iltabileet uudistuvat

Tulevana syksynä Traconin K18-iltabileet siirtyvät uusiin tiloihin Pakkahuoneen ollessa varattuna toiselle asiakkaalle. Uudet tilat sijaitsevat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talolta, osoitteessa Satakunnankatu 10, 33100 Tampere. Iltabileet järjestetään Olympia-korttelin tiloissa, jotka luovat hienot puitteet iltabileiden järjestämiselle.

Tänä vuonna iltabileiden ohjelmassa haluamme yhdistää Desuconeista ennestään tutun lounge-henkisen matalan kynnyksen puheohjelman perinteiseen iltabileiden musiikki- ja tanssiohjelmaan. Suunnitelmana on tarjota alkuillasta kevyttä keskustelua ja nautiskelua puheohjelman merkeissä, jonka jälkeen siirrytään klubitunnelmaan.

Iltabileet hakevatkin nyt supliikkeja puhujia, taitavia DJ:tä sekä muita musiikkiesityksiä ohjelmaansa.

Osaatko itse pyörittää levyjä tai tunnetko jonkun, jonka tulisi ehdottomasti olla osana Traconin iltabileitä? Ota yhteyttä iltabilevastaavaan tohveli@tracon.fi , ja kerro avoimesti omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi esiintyä iltabileissä.

 

Lisätietoa iltabileiden lipunmyynnistä on tulossa kevään aikana, kun illan ohjelma saa tarkemman muotonsa.

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi