Taidekujan hakuajat ja uutuudet

Haluaisitko myydä taidettasi Traconissa? Yksi tapa on osallistua Taidekujaan. Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Taidekujaraati valitsee myyjät portfolion perusteella.

Taidekujan myyjien haku alkaa 2.4.2018 ja päättyy 27.4.2018 klo 22:00.

Tämän vuoden uutuuksina on mahdollisuus vuokrata aiempaa suurempi pöytä viikonlopuksi, sekä valita halutessaan pöydän vain yhdeksi päiväksi! Tarkempaa tietoa pöydistä, hinnoista ja aikatauluista on saatavilla sivustoltamme, sekä taidekujan mediakortista.

https://2018.tracon.fi/tapahtuma/taidekuja

Kommentit

Nabila Marssid 26.3.2018 19:19:50

Hei,
Ajatus vuokrata pöytä Traconin 2018( la-ja su)
Haluan myydä pinsettijä ja pehmoleluja jne jne
Saanko lisää tietoa? Hinnat ja kuinka asiat toimii Traconissa, 1 kertaa osallistun tähän tapahtumaan
Ter Nabila Marssid

Lähetä kommentti

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi