Lipunmyynti alkaa Tampere Kupliissa

Tampere Kuplii 2018 -tapahtumassa myydään ensimmäinen erä lippuja tämän vuoden Traconiin!

Lipunmyynti alkaa lauantaina 24.3. klo 10.00 Tampere-talon ala-aulassa, sille varatulla erillisellä myyntipisteellä. Lippuja on tarjolla 700 kpl, ja myynti jatkuu niin kauan kuin lippuja riittää. Isomman jonon hälvettyä lipunmyynti siirtyy Traconin yhdistyspöydälle, joka sijaitsee Tampere-talon ensimmäisen kerroksen käytävällä. Seuraathan tiedotusta aiheesta!

Huomaathan, että kaikki tapahtumissa myytävät liput ovat viikonloppurannekkeita! Rannekkeen hinta on 30e/kpl. Uutuutena hyväksymme käteisen lisäksi myös korttimaksun.

Jonotus lipunmyyntiin toimii seuraavasti: Jonoa voi alkaa muodostaa Tampere-talon pääovien ulkopuolelle klo 9.30. Lipunmyyntijono pysyy ovien ulkopuolella klo 10.00 saakka, jolloin tähän mennessä muodostunut jono siirtyy hyvässä järjestyksessä suoraan lipunmyyntipisteelle. Eli vaikka Tampere-talo avataan jo 9.30, jono liikkuu myyntipisteelle vasta lipunmyynnin alkaessa klo 10.00. Myyntipisteellä on erilliset osiot korttimaksuille ja käteismyynnille, mistä paikanpäällä on saatavilla tarkempi ohjeistus ja opasteet. Toivomme jonottajilta kärsivällisyyttä ja muiden kävijöiden huomioon ottamista, jotta lipunmyynti ei liikaa häiritsisi Tampere Kupliin muuta toimintaa.

Tampere-talon ensimmäisen kerroksen käytävällä olevalla Traconin yhdistyspöydällä voi tehdä tuttavuutta järjestäjien kanssa, sekä hankkia itselleen viime vuotisia ja sitä vanhempia tapahtumapaitoja, Tracon-kangaskasseja ja -kangasmerkkejä. Tervetuloa!

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry