Ohjelmahaku alkaa!

Tracon 2018 -tapahtuman ohjelmahaku on nyt virallisesti auki! Luennot, työpajat, paneelit, livebändit, pelit, miitit, tanssiesitykset ja muut näytökset... Rohkeasti ehdottamaan ohjelmaa!

Ohjelmahaun tarkemmat ohjeet, yhteystiedot ja linkin ilmoittautumislomakkeeseen saat tältä sivulta.

Kommentit

E 21.2.2018 18:29:18

Cosplaydeitti jollain uudemmalla tavalla. Ottaa enemmän mukaan yleisöä tai ottaa mukaan jotain uudempia aiheita/asioita. Myös olisi kiva ajatus jos traconilla olisi tulevana kertana ns. ”Tracon Tv”. Olisi kuvaaja ja sitten haastattelija ja haastattelija ja kuvaaja kiertävät pitkin traconia koko viikonlopun ajan haastatellen miiteistä, cosplaydeitistä, tanssiesityksistä jne. ja sitten kun coni on ohi niin video editoitaisiin ja laitettaisiin Youtubeen, itse tiedän monen joka haluaisi pienen yhteisen koosteen mukavasta kokemuksesta, minä mukaan lukien :)

Lähetä kommentti

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi